Fotbal international

Walter Zenga își va prelungi contractul cu Cagliari. Ce îl nemulţumeşte în Serie A: “O regulă inventată”

11.07.2020 | 22:29
Walter Zenga isi va prelungi contractul cu Cagliari Ce il nemultumeste in Serie A O regula inventata
ADVERTISEMENT

Cagliari îi va prelungi contractul lui Walter Zenga. Italianul va antrena echipa și în sezonul următor. Echipa fostului mare jucător de la Inter Milano se află pe locul 11 în Serie A, cu 40 de puncte.

Inițial, Zenga trebuia să ducă echipa în primele 10 din Italia. Cagliari a fost satisfăcută de rezultatele obținute de Zenga, de jocul echipei și de munca sa în condiții dificile.

ADVERTISEMENT

Şase meciuri a bifat Zenga până acum la echipă și a pierdut două dintre ele. Șapte goluri a înscris Cagliari antrenată de italian și a primit tot atâtea. Fostul antrenor de la FCSB și Dinamo s-a impus în partidele cu SPAL și FC Torino, dar a fost învins de Verona și Atalanta. În următoarea rundă, Cagliari o va întâlni pe Lecce.

Walter Zenga îşi va prelungi contractul cu Cagliari, dar este nemulţumit de arbitraje

Cagliari, formația antrenată de Walter Zenga, a pierdut contra Atalantei, scor 0-1, în ultima etapă din Seria A după ce a deschis scorul, dar golul lui Giovanni Simeone a fost anulat pentru henț.

ADVERTISEMENT

La conferința de presă dinaintea meciului cu Fiorentina de miercuri de la ora 20:30, Zenga a contestat decizia luată de arbitrul Federico La Penna.

”Am avut foarte multe ocazii cu Atalanta. Golul lui Simeone a fost anulat din cauza unei reguli inventate de o persoană căreia îi place fotbalul de masă, unde jucătorii nu au mâini. Golul acela ar fi putut schimba totul.

ADVERTISEMENT

Băieții aceștia merită respectați, e normal să îl apăr, pentru că eu cunosc cât se muncește și câte sacrificii se fac”, a spus Walter Zenga, potrivit Footballitalia.

Reușita lui Simeone din partida cu Atalanta a fost anulată pentru un henț comis de argentinian în faza dinaintea golului. Simeone a avut brațul lipit de corp, iar potrivit noilor reguli din fotbal, golul a fost anulat corect deoarece jucătorul și-a creat un avantaj folosind brațul.

ADVERTISEMENT

Un caz asemănător s-a produs în februarie la meciul retur dintre Sevilla și CFR Cluj. Golul reușit de Adrian Păun a fost anulat pentru un henț făcut de Lacina Traore. Potrivit noilor reglementări, decizia de a anula golul a fost una corectă.

ADVERTISEMENT