Life

Walter Zenga iubește din nou! Are o relație tot cu o româncă! Cine este noua cucerire a italianului?

Fostul portar italian Walter Zenga a divorțat de Raluca Rebedea după un mariaj de 15 ani, în timpul căruia au făcut și doi copii, dar povestea lor de iubire a luat sfârșit în acest an.
27.10.2021 | 17:59
Walter Zenga iubeste din nou Are o relatie tot cu o romanca Cine este noua cucerire a italianului
Zenga, un italian cu priză la românce
ADVERTISEMENT

Walter și Raluca s-au cunoscut la Bucureşti în perioada în care italianul a venit la București să antreneze FC Național, între anii 2002 și 2004. Înainte de a avea relația cu Raluca, Zenga a avut o scurtă idilă și cu Raluca Sandu, fata președintelui de atunci al FRF, Mircea Sandu.

De precizat că, în afara celor doi copii pe care îi are cu Raluca Rebedea, Samira Valentina şi pe Nicolo, italianul este tatăl a altor doi, rezultați din primul lui mariaj, Andrea şi pe Jacopo.

ADVERTISEMENT

Walter Zenga și Raluca Rebedea s-au cunoscut 2003

Walter și Raluca au depus actele de divorț la finalul anului trecut, dar o perioadă au încercat să-și salveze căsnicia. Nu s-a putut, așa că Walter Zenga s-a mutat din Dubai în Italia, la Milano, unde a cunoscut-o pe Michela Motoc.

Aceasta este o româncă stabilită de mai mulți ani lângă Verona, iar de-a lungul timpului a locuit o bună perioadă și la Dubai. Se pare că acolo s-ar fi cunoscut, de fapt, cei doi, și chiar au pus bazele unei inceput de idilă, spre finalul căsniciei lui Zenga.

ADVERTISEMENT

Între Walter Zenga și Michela Motoc este o diferență de 30 de ani

Potrivit publicației Corriere dello Sport, Walter și Michela s-au mutat, deja, împreună, fără să-i deranjeze diferența de vârstă de aproape 30 de ani dintre ei.

Săptămânalul Chi i-a surprins pe cei doi la cumpărături, fiind nedespărțiți. Chiar dacă sau senzația că sunt doar amici și nu recurg la gesturi de dragoste în public, faptul că locuiesc împreună este un indiciu cât se poate de clar pentru jurnaliștii italieni că între Zenga și Motoc există o poveste de iubire.

ADVERTISEMENT

Despre noua iubire a celui care era numit „Spider Man” în perioada în care apărea poarta lui Inhter Milano, jurnaliștii de la Corriere dello Sport notează că Michela Motoc are 31 de ani, este născută în România, dar a crescut în Italia, la Cavaion, în provincia Verona.

Zenga și Motoc nu s-au prezentat familiilor lor

În ciuda celor treizeci de ani diferență dintre ei, Walter și Michela, paparazzi care i-au susprins în orașul Milano au descoperit că între ei pare să fie și o mare armonie, dar și o oarecare complicitate în a nu-și face publică relația. Momentan, nu s-au făcut prezentările prezentările oficiale în familie”, mai scriu cei de la Corriere dello Sport.

ADVERTISEMENT

Michela are aproape 200.000 de urmăritori pe Instagram, a ocupat locul trei la un concurs de frumusețe internațional în urmă cu 5 ani și este și antrenor personal de fitness.

Zenga nu a mai antrenat din august 2020

Pe plan sportiv, Walter Zenga nu are, deocamdată, niciun angajament. Ultima echipă pe care a antrenat-o a fost Cagliari. Aventura lui a durat de la începutul pandemiei de coronavirus și până în vara anului 2020.

La finalul sezonului trecut, echipa sardă se afla pe locul 13, cu 45 de puncte, unul ferit de orice fel de complicații, dar care a fost considerat nesatisfăcător de către conducerea clubului. Motiv pentru care a fost înlocuit cu Eusebio Di Francesco.

ADVERTISEMENT