Sport

Walter Zenga, reacție acidă pentru Gigi Becali: ”Eu nu sunt acest gen de om!”

Walter Zenga a negat, cu o declarație tranșantă, spusele lui Gigi Becali referitoare la faptul că italianul s-a autopropus să preia FCSB.
03.11.2022 | 17:44
Walter Zenga reactie acida pentru Gigi Becali Eu nu sunt acest gen de om
Walter Zenga a preluat un club din Emiratele Arabe Unite. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB, iar Gigi Becali caută acum un nou antrenor. Și, vorbind despre numele pe care le ia în calcul, patronul vicecampioanei a sugerat, la Digi Sport, că ar fi existat un interes pentru postul vacant și din partea lui Walter Zenga. Italianul nu neagă că a avut o conversație cu MM Stoica însă spune, tranșant, că nu a fost vorba despre o ”autopropunere”.

”Eu nu am cerut nimic”, spune Walter Zenga

Walter Zenga a antrenat la FCSB în sezonul 2004/2005. A câștigat titlul de campion al României și a dus echipa până în optimile Cupei UEFA, după ce anterior eliminase Valencia.

ADVERTISEMENT

Iar fanii l-au considerat mereu o soluție pentru banca tehnică a echipei. Cu atât mai mult cu cât italianul este liber de contract din august 2020, după despărțirea de Cagliari.

Însă Gigi Becali a afirmat că nu se gândește la această soluție. Ba mai mult, a spus că ar fi existat și o declarație de intenție a tehnicianului, pe care a refuzat-o. ”L-a sunat Zenga pe MM, dar i-am zis că trebuie să fie 90% român (n.r – pentru a fi antrenor la FCSB)”, a spus patronul vicecampioanei, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Replica italianului nu s-a lăsat așteptată. Tot la Digi Sport, acesta spune că n-a fost vorba despre o conversație telefonică, ci de un mesaj. Iar acesta avea o cu totul altă conotație.

”Eu niciodată nu am făcut asta și nu o voi face. Am citit că Gigi spune că eu m-am autopropus. Nu e adevărat că l-am sunat pe MM.

ADVERTISEMENT

Am trimis doar un mesaj pe WhatsApp unde am scris: ‘Ce se întâmplă, cum ești? Te îmbrățișez!’. Așa sunt eu.

Când cineva care m-a ajutat în fotbal, iar MM m-a ajutat mult, e într-un moment dificil, cu niște probleme, îl întreb ce face, sunt niște vorbe de prietenie, dar nu am întrebat nimic.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că s-a vehiculat eu m-am autopropus. Eu nu sunt acest gen de om. Dacă cineva vrea, mă sună. Dacă vreau, te sun și îți zic: ‘MM, ai nevoie de antrenor?’.

Eu nu am cerut nimic! Domnul Becali a zis că vrea un antrenor român, deci ciao, la revedere! (n.r – râde).  Îmi pare rău că dintr-un mesaj de prietenie s-a vehiculat ceva. Mai bine nu mai trimit nimic data viitoare. Mă las!”, a spus Walter Zenga, la Digi Sport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „Ambele echipe înscriu” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT