Fotbal international

Walter Zenga și-a revăzut fiul după 14 ani! Întâlnire emoţionantă în timpul unei emisiuni TV. Video

31.01.2021 | 14:41
Walter Zenga sia revazut fiul dupa 14 ani Intalnire emotionanta in timpul unei emisiuni TV Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul italian Walter Zenga și-a revăzut unul dintre copii, după 14 ani. Întâlnirea a avut loc într-o emisiune TV. Fiul fostului fotbalist a început să plângă.

Fostul portar al naționalei Italiei nu a avut o relație apropiată cu cei doi fii, din cea de a doua căsătorie, Nicolo și Andrea. Aceștia nu s-au mai văzut de aproape 15 ani. Jurnaliștii italieni notează și că cei trei își scriau extrem de rar.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a acceptat invitația unei televiziuni de a participa într-o emisiune în care și-a revăzut unul dintre băieții pe care îi are cu o fostă prezentatoare TV, Roberta Termali.

Walter Zenga și-a revăzut fiul după 14 ani. ”Nu este o obligație să fii tată”

Recent, fiul de 27 de ani al fostului fotbalist, Andrea, declara că nu îi poartă pică tatălui său și că așteaptă ca Zenga să facă primul pas spre împăcare.

ADVERTISEMENT

”Nu este o obligație să fii tată, este o voință. Dacă această dorință nu există, nu-l pot învinui pentru asta. La 27 de ani, nu e de-ajuns să primesc un mesaj pe lună de la el, trebuie să am ceva mai mult.

Nu-mi reneg tatăl, dar trebuie să fie el cel care face primul pas. Eu nu am simțit niciodată nevoia să merg să-l caut, nu-mi lipsește nimic”, au fost cuvintele care l-au convins pe Walter Zenga că este momentul să-și revadă fiul.

ADVERTISEMENT

”Vreau să vorbim ca de la om la om”

Walter Zenga a călătorit peste 4.000 de kilometri, de la Dubai la Roma, ca să-și revadă fiul. În platoul televiziunii, fostul portar i-a dat de înțeles lui Andrea că distanțarea dintre ei nu i se datorează doar lui.

”M-ai făcut să vin la Roma de la Dubai. Am făcut asta pentru că te respect foarte mult. Nu vreau să spun că nu am defecte, îmi asum responsabilitățile, la fel cu trebuie să faci și tu. Când ieșim de aici, te aștept să ne întâlnim, să vorbim ca de la om la om”, i-a transmis antrenorul fiului de 27 de ani.

ADVERTISEMENT

Walter Zenga a divorțat recent de Raluca Rebedea, românca ce i-a fost soție vreme de 15 ani, cu care are doi copii. Este al treilea divorț al fostului portar, după cele de Elvira Carfagna și Roberta Termali.

Walter Zenga are cinci copii. În prima căsnicie, de la începutul anilor ’80, s-a născut Jacopo. Roberta Termali i-a dăruit pe Andrea și Nicolo, iar cu Raluca Rebedea îi are pe Samira și Walter junior.

ADVERTISEMENT