Fotbal intern

Walter Zenga vrea la FCSB. “Este un plus pe CV-ul oricărui tehnician!” E dorit de o echipă din Ligue 1

05.08.2019 | 09:00
Walter Zenga vrea la FCSB Este un plus pe CVul oricarui tehnician E dorit de o echipa din Ligue 1

Gigi Becali este în căutarea unui antrenor pentru a-l înlocui pe Bogdan Andone pe banca tehnică a FCSB-ului, iar Walter Zenga a lăsat să se înțeleagă că vrea să colaboreze din nou cu latifundiarul din Pipera din postura de antrenor principal al vicecampioanei României.

Walter Zenga vrea la FCSB

Walter Zenga susține că nu a discutat cu Gigi Becali după plecarea lui Bogdan Andone de la FCSB , dar recunoaște că a purtat mai multe discuții cu latifundiarul din Pipera în urmă cu câteva luni și a fost aproape de gruparea roș-albastră. Mai mult, italianul susține că este un plus în CV-ul oricărui tehnician dacă ajunge pe banca tehnică a vicecampioanei României.

“De când a plecat Bogdan Andone de la echipă nu am vorbit nimic cu Gigi Becali. Este adevărat că am avut unele discuţii cu patronul echipei FCSB, dar acest lucru s-a întâmplat în urmă cu câteva luni. Din punctul meu de vedere să ajungi să fii antrenorul FCSB-ului este un plus pe CV-ul oricărui tehnician”, a declarat Zenga pentru  ProSport. 

Walter Zenga în perioada când era antrenorul celor de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Walter Zenga în perioada când era antrenorul celor de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Walter Zenga e dorit și de FC Nantes

Gigi Becali ar trebui să se grăbească dacă îl dorește pe Walter Zenga. Conform jurnaliștilor de la Presse Ocean, antrenorul italian în vârstă de 59 de ani este dorit pe banca tehnică a celor de la FC Nantes, fosta formație a lui Ciprian Tătărușanu. Gruparea din Ligue 1 îi are pe listă pe Walter Zenga și Gennaro Gattuso. “Nu ştiu care este situaţia cu FC Nantes. Impresarul meu, Pietro Chiodi, ştie mai multe”, a adăugat italianul.

Walter Zenga a mai stat pe banca tehnică a celor de la FCSB în perioada iulie 2004 – mai 2005. Pe parcursul carierei a mai pregătit echipe precum New England Revolution, Brera, FC Național, Steaua Roșie Belgrad, Gaziantepspor, Al Ain, Dinamo, Catania, Palermo, Al Nassr, Al Jazira, Sampdoria, Al Shaab, Wolverhampton, Crotone și Venezia.