Fotbal intern

Waly Diouf a ajuns în cantonamentul lui Dinamo: ”Ăsta este obiectivul meu”. VIDEO

17.01.2020 | 22:48
Waly Diouf a ajuns in cantonamentul lui Dinamo Asta este obiectivul meu VIDEO
ADVERTISEMENT

Dinamo se întărește în defensivă și a ajuns la un acord cu Waly Diouf, un fotbalist cu dublă cetățenie, senegaleză și franceză, care vine din Tunisia și a bifat ultimul meci oficial pe 24 octombrie.

Waly Diouf a ajuns în cantonamentul lui Dinamo

Waly Diouf a ajuns în jurul orei 21:00 în cantonamentul lui Dinamo din Spania și a oferit o primă reacție:

ADVERTISEMENT

Este pentru prima dată când vin în România, în Europa, și sunt foarte fericit să fiu aici. Obiectivul meu este să fiu din ce în ce mai bun, pas cu pas. Sunt un jucător înalt, foarte puternic, iubesc să mă lupt, chiar sunt un luptător.

Știu că Dinamo este un club mare, am căutat pe internet, am văzut multe video-uri, știu că au foarte mulți fani care pun multă presiune! Sunt fericit să fiu aici și abia aștept să-i văd pe viu”, a declarat Waly Diouf la sosirea la Benahavis, acolo unde sunt cantonați ”câinii”.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin recunoștea joi în interviul exclusiv acordat pentru FANATIK că are de gând să mai aducă cinci jucători la Dinamo, iar primul dintre ei este Waly Diouf, fundaș central de 22 de ani.

La Dinamo urmează să mai fie întărite și poziții la mijlocul terenului pentru a forma o echipă competitivă cu care Dusan Uhrin se poate lupta pentru câștigarea Cupei României, competiție devenită principalul obiectiv după ce accederea în play-off a devenit din ce în ce mai greu de realizat.

ADVERTISEMENT

Fost junior la PSG și Lyon

Waly Diouf a jucat timp de cinci ani la grupele de copii și juniori ale celor de la PSG, iar alte patru sezoane a evoluat la Olympique Lyon.

Fundașul central francez a semnat în septembrie 2018 cu Africain Tunis, pentru care a bifat o singură prezență într-un meci oficial în actuala stagiune, pe 24 octombrie.

ADVERTISEMENT

Waly Diouf este fost internațional senegalez de tineret, dar are și cetățenie franceză.