Fotbal international

Wanda Icardi, apariție de senzație într-un Lamborghini! Pozele cu ea în costum de baie au făcut furori. Fotografii incendiare

01.08.2020 | 17:11
Wanda Icardi aparitie de senzatie intrun Lamborghini Pozele cu ea in costum de baie au facut furori Fotografii incendiare
ADVERTISEMENT

Wanda Icardi s-a filmat, spre deliciul fanilor, conducând un Lamborghini de 200.000 de euro, la doar câteva ore după o ședință foto incendiară, în care pozase în costum de baie.

Soția atacantului lui PSG a pus videoclipul cu ea la bordul mașinii pe Instagram, iar fanii au fost încântați să o vadă.

ADVERTISEMENT

Wanda s-a filmat la bordul bolidului de lux în timp ce se afla pe un drum superb din Franța.

Apariție de senzație a Wandei Icardi într-un Lamborghini

Cu câteva ore mai devreme, Wanda Icardi, soția lui Mauro, a avut o ședință foto în costum de baie, aceasta postând mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

Fotografiile cu ea au strâns nu mai puțin de 390.000 de like-uri în doar câteva ore de când le-a pus pe internet.

ADVERTISEMENT

Mașina în care s-a filmat este un Lamborghini Huraca, de culoare albastră, una dintre mașinile familiei Icardi, a căror valoare se ridică la 200.000 de euro.

View this post on Instagram

En tacones ? me veo bien pero sobre ella mejor ?

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Wanda Icardi în costum de baie. Sursă foto: Instagram
Wanda Icardi în costum de baie. Sursă foto: Instagram
Wanda Nara și Mauro Icardi. Sursă foto: calcio.it
Wanda Nara și Mauro Icardi. Sursă foto: calcio.it

Mauro Icardi a câștigat „tripla” cu PSG

Între timp, Mauro Icardi, soțul Wandei, a câștigat tot ce se poate cu PSG, încă din primul său an petrecut pe „Parc des Princes”, reușind să cucerească campionatul, Cupa Franței și Cupa Ligii Franței.

ADVERTISEMENT

Acum, starul argentinian se pregătește de meciul cu Atalanta din Cupa Campionilor, unde campioana Franței are un traseu relativ mai ușor decât a celorlalte cluburi importante din Europa.

Icardi a fost cumpărat definitiv în această vară de PSG de la Inter Milano și este o mutare care i-a prins bine, mai ales că fanii „nerazzurrilor” îl scoseseră de la inimă în urma scandalurilor dintre el și club, influențat fiind de soția sa, care îi este și impresar.

ADVERTISEMENT

În sezonul recent încheiat în Franța, Mauro Icardi a jucat în 20 de partide din Ligue 1, reușind să înscrie 12 goluri și să ofere trei pase decisive.

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Mauro Icardi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT