Fotbal international

Wanda Icardi, apariţie incendiară de Crăciun: “Cu mine ai mereu nopţi magice” Foto

26.12.2018 | 15:49
Wanda Icardi aparitie incendiara de Craciun Cu mine ai mereu nopti magice Foto

Wanda Icardi a avut o apariţie incendiară de Crăciun, iar imaginile au apărut pe contul personal de Instagram. Chiar înainte de sărbătorile de iarnă, soţia lui Mauro Icardi a participat la o şedinţă foto şi a decis să împartă această experienţă cu fanii de pe reţelele de socializare, iar fotografiile au făcut furori pe internet.

Frumoasa argentiniancă s-a îmbrăcat într-o rochie scurtă roşie şi cu un decolteu generos, iar Mauro Icardi a reacţionat imediat. “Ce cadou primesc, Doamna Crăciun”, a comentat Mauro Icardi. “Cu mine ai mereu nopți magice. Mai mult nu poți cere”, a fost răspunsul prompt oferit de Wanda Icardi. Cei doi sunt căsătoriţi din mai 2014 şi au împreună două fetiţe. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Wanda Icardi, apariţie incendiară de Crăciun. Mauro, aproape de un nou contract cu Inter

Wanda Icardi a avut o apariţie icendiară de Crăciun, dar se gândeşte şi la viitorul lui Mauro Icardi la Inter. Argentinianca este impresarul atacantului de 25 de ani, care se pregăteşte să semneze prelungirea contractului cu echipa de “Giuseppe Meazza”. În tot acest timp, fotbalistul argentinian este dorit şi de Real Madrid.

Wanda Icardi, apariţie incendiară de Crăciun. Ce mesaj i-a transmis lui Mauro
Wanda Icardi, apariţie incendiară de Crăciun. Ce mesaj i-a transmis lui Mauro

“E 00:30 şi eu încă citesc contractul de prelungire a contracutului lui Mauro”, a scris Wanda Icardi pe contul personal de Twitter. Atacantul argentinian ar urma să semneze un nou acord valabil până în vara anului 2023. Mauro Icardi ar urma să câştige un salariu anual de şapte milioane de euro. Oferta este una pe placul atacantului, iar fotbalistul de 25 de ani îşi doreşte să rămână la echipa din Milano, unde el şi familia lui se simt foarte bine. Chiar dacă este tentat să rămână la Inter, Mauro Icardi este dorit de mai multe formaţii de top din Europa. Real Madrid este echipa care îl doreşte cel mai mult, iar Florentino Perez caută un înlocuitor de calibru pentru Cristiano Ronaldo, plecat în vară la Juventus.