Fotbal international

Wanda l-a lăsat fără banderolă pe Mauro Icardi! Inter a anunțat cine este noul căpitan. Unde poate pleca atacantul. GALERIE FOTO

13.02.2019 | 17:06
Wanda la lasat fara banderola pe Mauro Icardi Inter a anuntat cine este noul capitan Unde poate pleca atacantul GALERIE FOTO

Inter a anunțat că Mauro Icardi nu va mai purta banderola de căpitan, iar cea care i-a făcut pe oficialii grupării din Serie A să ia această măsură a fost Wanda Nara, soția golgheterului argentinian în vârstă de 25 de ani.

Miercuri, 13 februarie, pe contul oficial de Twitter al clubului lombard a apărut anunțul că Mauro Icardi nu mai este căpitanul echipei, iar banderola a ajuns la portarul sloven Samir Handanovici. VEZI MAI MULTE POZE CU WANDA NARA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Mauro Icardi a rămas fără banderola de căpitan, după ce Wanda Nara i-a enervat pe oficialii lui Inter

Anunțul făcut de Inter pe pagina de Twitter

Se pare că decizia oficialilor de la Inter Milano a venit după ce Wanda Nara, soția și impresarul atacantului argentinian în vârstă de 25 de ani, a oferit un interviu pentru cotidianul As în care a anunțat că șansele ca Mauro Icardi să rămână la Inter sunt mici și că atacantul este curtat de mai multe cluburi importante din Europa, lăsând să se înțeleagă că Barcelona și Real Madrid se află printre ele.

“Astăzi, suntem foarte departe de prelungire. În același timp, avem oferte de la cluburi puternice. E vorba de cele mai importante două cluburi spaniole, încă unul din Franța și altul din Anglia”, spunea Wanda Nara pentru cotidianul As.

Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi, în timpul unei ședințe foto

Mauro Icardi nu face parte din lotul lui Inter pentru meciul cu Rapid Viena

Mauro Icardi a fost numit căpitanul lui Inter Milano în 2015, de Roberto Mancini, iar înțelegera lui cu gruparea din Serie A se încheie pe 30 iunie 2021. Mai mult, Spalletti a decis să nu îl păstreze pe argentinianul în vârstă de 25 de ani în lotul lui Inter Milano pentru meciul de joi, cu Rapid Viena, din 16-imile Europa League.

Cotat de site-urile de specialitate la 100 de milioane de euro, Mauro Icardi a ajuns la Inter Milano în iulie 2013. după ce a fost cumpărat cu 13 milioane de euro de la Sampdoria. În sezonul 2018 – 2019, argentinianul a jucat în 28 de meciuri, a înscris 15 goluri și a oferit trei pase decisive. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru echipe precum UD Vecindario, Barca U19 și Sampdoria.

  • 210 meciuri are Mauro Icardi penru Inter Milano
  • 122 de goluri a înscris Mauro Icardi pentru Inter