Fotbal international

Wanda Nara, mesaj special de ziua lui Mauro Icardi. Ce a postat modelul argentinian pe Instagram

19.02.2021 | 16:54
Wanda Nara mesaj special de ziua lui Mauro Icardi Ce a postat modelul argentinian pe Instagram
ADVERTISEMENT

Wanda Nara, cunoscutul model argentinian, a postat pe Instagram un mesaj special de ziua lui Mauro Icardi, alături de care are o relație stabilă de ani buni. Fotbalistul lui PSG împlinește astăzi 28 de ani.

Cei doi sunt căsătoriți din 2014 și au împreună 2 copii, Francesca și Isabella. Wanda Nara are și 3 copii din căsnicia precedentă, cu Maxi Lopez, pe Valentino, Bendicto și Constantino.

ADVERTISEMENT

Wanda Nara nu ratează vreo ocazie să își exprime dragostea față de Mauro Icardi, și de Valentine’s Day postând un videoclip pe rețele de socializare alături de o declarație de dragoste.

Wanda Nara, mesaj special de ziua lui Icardi. Ce a postat modelul argentinian pe Instagram

“10 ani petrecuți împreună presărați cu multe vise pe care ni le-am împlinit și pe care le vom împlini în viitor. Ești o persoană care merită mult mai mult decât o simplă dorință. Am să fiu mereu alături de tine ca să îți ofer totul și mai mult decât atât”, a postat Wanda Nara pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Mauro Icardi a ajuns la PSG după ce a părăsit-o pe Inter cu scandal. Neînțelegerile au plecat de la Wanda Nara care este și impresarul fotbalistului argentinian în același timp. Soția fotbalistului a cerut o mărire salarială, care a fost ferm refuzată de italieni.

Atacantul a ajuns în capitala Franței, la PSG, pe un salariu colosal de 10 milioane de euro pe an, o sumă care l-a enervat cumplit pe Antonio Conte atunci când a fost cerută insistent la clubul milanez.

ADVERTISEMENT

Wanda Nara, mesaj special și de Valentine’s Day

“Sfântul Valentin înseamnă… Să gătești pentru iubirea ta în fiecare zi, să îl aștepți cu cele mai bune sandvișuri milaneze pregătite la ora 3 dimineața, după un meci, sau să mergi în bucătărie în zori și să pregătești cele mai bune sandvișuri cu pui și avocado din lume (doar pentru că are poftă) .

Să îi faci deserturile preferate după-amiaza și să fii cea mai bună la pat. El cumpără orice altceva cu cardul său. Te iubesc, Mauro Icardi”, a fost mesajul Wandei Nara de Valentine’s Day pentru fotbalist.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Evaluat la 55 de milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt, Mauro Icardi a bifat 13 prezențe în tricoul lui PSG în acest sezon competițional în care a marcat 5 goluri și a oferit 4 assist-uri.

ADVERTISEMENT