Fotbal international

Wanda Nara, „Prodanca” din Serie A! Femeia care se bate cu Inter pentru Mauro Icardi. GALERIE FOTO

12.04.2019 | 17:46
Wanda Nara Prodanca din Serie A Femeia care se bate cu Inter pentru Mauro Icardi GALERIE FOTO

Italienii au două mari pasiuni: fotbalul și femeile. Au fost primii care au adus în emisiunile sportive grația feminină, „flagel” extins repede în toată lumea. De atunci, multe belle donne au reușit să pătrundă la toate nivelurile în fotbalul din „Cizmă”

Una dintre cele mai frumoase femei care au cucerit paginele publicațiilor din Italia în ultimii ani este, fără nicio îndoială, Wanda Nara. În vârstă de 32 de ani, argentinianca este agent FIFA, star de televiziune și radio, model, designer, dar în același timp mamă și soție de fotbalist. Și nu orice fotbalist, ci chiar marea vedetă a Interului milanez, Mauro Icardi, care este cu 6 ani mai tânăr.

Primul „titular” oficial: Maxi Lopez. Trofee: 3 băieți

Povestea de viață publică a Wandei Nara începe undeva prin 2005, când avea numai 19 ani, cu câteva apariții sporadice în piese de teatru, iar apoi cu participarea la mai multe show-uri celebre la televiziunea argentiniană. Este remarcată imediat de atacantul argentinian Maxi Lopez, mai… matur cu doi ani, cu care se căsătorește în mai 2008. Relația decurge normal, iar pe lume apar rând, pe rând, cei trei băieți ai fericitului cuplu: Valentino Gaston, Constantino și Benedicto.

În vara anului 2012, Maxi Lopez este împrumutat de Catania la Sampdoria, iar Wanda Nara și cei trei copii îl urmează. De aici începe, însă, marele scandal. Frumoasa blondă își acuză soțul de infidelitate, divorțează în noiembrie 2013 și reușește în instanță să obțină custodia copiilor. Singură și neconsolată în Genova, Wanda Nara începe să se vadă tot mai des cu un tânăr coechipier al… fostului său soț! Mauro Icardi. Care avea atunci 20 de anișori… Spre furia, evident, a lui Maxi Lopez, fostul „titular”, care o acuză pe Wanda că povestea de dragoste cu Mauro ar fi început-o cu mult înainte de pronunțarea divorțului.

Wanda Nara, „Prodanca” din Serie A! Femeia care se bate cu Inter pentru Mauro Icardi. GALERIE FOTO (3)
Wanda Nara, într-un pictorial incendiar

Actualul „titular” oficial: Mauro Icardi. Trofee: 2 fete

Nu trec decât șase luni de la scandalosul divorț și Wanda Nara își pune din nou pirostiile, de această dată cu noul star al fotbalului din Serie A, după ce află că este însărcinată. În mai puțin de doi ani, starul de televiziune îi dăruiește două fete lui Mauro Icardi, Francesca și Isabella. Mai mult decât atât, argentinianca își convinge noul soț să o lase să-l impresarieze. La început mai timidă în noua ei funcție, frumusețea blondă s-a descătușat în timp și asta au simțit pe pielea lor oficialii Interului. În 2018, familia Icardi a trecut cu bine peste un scandal monstruos, după ce o publicație mondenă din Italia a dezvăluit că are o înregistrare audio din momentul în care Wanda l-ar fi înșelat pe Icardi cu coechipierul acestuia Marcelo Brozovic (26 de ani). După o perioadă de tăcere, cei doi au dezmințit informația și i-au acționat în judecată pe cei care au lansat zvonul.

Wanda Nara, „Prodanca” din Serie A! Femeia care se bate cu Inter pentru Mauro Icardi. GALERIE FOTO
Wanda Nara şi Mauro Icardi

S-a luat de piept cu Inter pentru Icardi!

Mauro Icardi este unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Serie A în acest moment, iar soția sa face tot posibilul pentru a obține cel mai bun contract. Și pentru asta nu se dă în lături de la nimic. Ea i-a criticat vehement pe șefii Interului pentru că nu-l apreciază financiar la adevărata valoare pe soțul său și amenință că acesta nu-și va prelungi contractul scadent în 2021. Atacantul a fost imediat pedepsit și scos din lot în ultima vreme, dar Wanda contraatacă în presă și pe rețelele de socializare anunțând că multe cluburi de top stau la coadă pentru a obține semnătura lui Icardi.

Internaționalul argentinian are o clauză de reziliere de 110 milioane de euro, una considerată ușor de plătit de o formație puternică din Europa, lucru pe care se bazează și Wanda Nara în negocierile cu Inter Milano. Marea problemă dintre cele două părți este salariul lui Icardi, acum 6 milioane de euro pe sezon. Wanda cere 8, Inter oferă 7. Dar jocul negocierii nu pare pe placul soției-impresar, așa că aceasta a anunțat clar: 8 milioane de euro salariu sau la vară Icardi pleacă.

  • „Mi-ar plăcea ca Mauro să fie mai protejat de cei din club, pentru că de multe ori apar lucruri urâte despre el din interior”, Wanda Nara
  • „Fratele meu este singurul care nu realizează că nimeni n-o înghite pe Wanda. Ea trăiește pentru spectacol și e păcat că Mauro e prins în scandalurile pe care ea le provoacă și le întreține”, Ivana, sora lui Mauro Icardi
  • 5 meciuri în tribună a „acumulat” Mauro Icardi din 9 februarie, de când nu mai joacă din cauza unor probleme la genunchi în care nu crede nimeni…
  • 28 de meciuri a jucat Mauro Icardi în acest sezon în toate competițiile pentru Inter, în care a marcat 15 goluri și a dat 3 pase de gol