Premier League

Watford își transformă stadionul în spital: „Trebuie să uităm de fotbal în aceste momente”

25.03.2020 | 18:57
Watford isi transforma stadionul in spital Trebuie sa uitam de fotbal in aceste momente
ADVERTISEMENT

Watford, formație din Premier League, a anunțat că își va transforma stadionul în spital, pentru a ajuta combaterea epidemiei de coronavirus din Anglia.

Watford își transformă stadionul în spital

Conducerea lui Watford a decis să-și transforme stadionul în spital, mai ales că arena este chiar lângă Spitalul General din Watford.

ADVERTISEMENT

Scott Duxbury, președintele lui Watford și-a motivat alegerea făcută drept un bine pe care îl face comunității: „Trebuie să uităm de fotbal în aceste momente și să facem tot ce ne stă în putință pentru a susține NHS și Spitalul General din Watford.

Suntem gard în gard cu spitalul și vrem să facem totul pentru a-i ajuta pe cei din NHS și familiile lor”, a mai spus Scott Duxbury.

ADVERTISEMENT

O echipă din România și-a transformat stadionul în spital

Epidemia de coronavirus se răspândește cu o viteză mare, iar autoritățile încep să nu mai facă față la „valul” de îmbolnăviri din ultimele zile. Astfel că pe stadionul „Portul” va fi amplasat Spitalul Militar mobil.

George Niculescu, prefectul județului Constanța, a anunțat că stadionul „Portul” va fi transformat în Spital Militar medical: Medicii şi personalul medical militar vor fi detaşaţi pentru funcţionarea acestui spital, menit să reducă din presiunea exercitată pe Spitalul de Boli Infecţioase.

ADVERTISEMENT

Zilele următoare, genişti şi topografi din MApN vor inspecta locul desemnat pentru amplasare, urmând ca în weekend să înceapă lucrările propriu-zise de ridicare a spitalului militar mobil”.

„Este un pas important şi o soluţie viabilă pentru ca oamenii să poată beneficia de cel mai bun tratament, în cazul în care situaţia o va cere.

ADVERTISEMENT

Ţin să le mulţumesc celor din Ministerul Apărării Naţionale, care nu au ezitat să ne sprijine şi sunt sigur că o vor face necondiţionat, pentru binele comun al tuturor românilor”, a încheiat George Niculescu, prefectul județului Constanța.

ADVERTISEMENT