Sporturi

Foto. Wayne Bridge s-a apucat de box! Terry are toate motivele să se teamă

Wayne Bridge s-a retras din fotbal în urmă cu patru ani, dar a decis să-şi încerce norocul în box. Englezul va lupta într-un meci în scopuri caritabile.
18.03.2018 | 14:02
ADVERTISEMENT

La patru ani de când s-a retras din fotbal, Wayne Bridge s-a hotărât să intre în ring. Fostul internaţional englez va participa la o luptă organizată în scopuri caritabile pentru a ajuta persoanele care au probleme mentale. Acesta a susţinut că a aderat la cauză după ce a suferit de depresie în urma retragerii din viaţa competiţională. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

“Am simţit greutăţi atunci când am trecut de la viaţa în care jucam fotbal, la cea în care nu făceam nimic. Nu e uşor. Primele luni au trecut uşor, dar după totul a devenit din ce în ce mai greu. E uşor să o apuci pe o cale greşită. Am văzut mulţi oameni care au făcut această alegere”, a declarat Wayne Bridge. 

ADVERTISEMENT

Iubita lui Wayne Bridge l-a înşelat cu John Terry

În 2009, presa din Anglia dezvăluia faptul că John Terry a avut o relaţie cu iubita lui Wayne Bridge. Cei doi au fost colegi la Chelsea în perioada 2003-2009. După acest eveniment, Terry a pierdut banderola de căpitan a echipei naţionale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri