Fotbal international

Rooney poate pierde totul după ultima ieşire în decor. Vezi ce decizie a luat soţia jucătorului

UPDATE: 4 septembrie. Lucrurile par a merge din rău în mai rău pentru Wayne Rooney după ce presa a dezvăluit că se afla în maşină cu o femeie atunci când a fost oprit de poliţie şi arestat...
04.09.2017 | 18:10
Rooney poate pierde totul dupa ultima iesire in decor Vezi ce decizie a luat sotia jucatorului

UPDATE: 4 septembrie. Lucrurile par a merge din rău în mai rău pentru Wayne Rooney după ce presa a dezvăluit că se afla în maşină cu o femeie atunci când a fost oprit de poliţie şi arestat pentru că se afla la volan în stare de ebrietate. Tot tabloidele britanice vin acum cu informaţia că mariajul jucătorului cu Coleen, alături de care are deja trei copii şi al patrulea e pe drum, soţia fiind însărcinată, este foarte aproape de a se încheia. Coleen Rooney se gândeşte serios la divorţ. Ea a revenit de urgenţă în Anglia, din vacanţa din Spania, unde se afla cu copiii şi se pare că sâmbătă seara între ea şi Wayne ar fi avut loc o ceartă serioasă, pentru că şi-a făcut bagajele şi a plecat acasă la părinţi, fără a mai reveni la domiciliul conjugal.

816502_816502_rooney_arestare_1

Wayne Rooney arestat de politie pentru condus in stare de ebrietate

Rooney este însă recunoscut şi pentru ieşirile sale în decor, ultima producându-se în noaptea de miecuri spre joi la un local din apropierea reşedinţei sale de 9 milioane de euro din Cheshire. Conform unor martori oculari, Rooney, împreună cu jucătorul lui Burnley, Phil Bardsley, au băut toată seara în barul Bubble Room, au făcut show, pozând cu fanii, cântând Oasis şi dansând pe mese. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE: Ies la iveală noi amănunte despre arestarea lui Wayne Rooney. Presa engleză a descoperit că în momentul în care poliţia l-a obligată să tragă pe dreapta starul lui Everton nu era singur în maşină, ci alături de o femeie. De fapt, era maşina respectivei, care a făcut o serie de declaraţii foarte periculoase pentru situaţia familială a jucătorului în Dailymail: “Îmi admira întruna sânii şi mă întreba cât de mari sunt şi dacă sunt naturali. Ne-am sărutat puţin, ne-am îmbrăţişat şi am făcut câteva glume nevinovate. Nu sunt o femeie care distruge căsnicii” – a declarat Laura Simpson, care a mai adăugat că Rooney era nervos şi nici nu mai ştia unde se află, din cauza cantităţii de alcool consumate.

Soţia sa, Coleen, care era cu cei trei copii în vacanţă, în Spania, şi care e însărcinată cu al patrulea, a venit de urgenţă în Anglia, după ce Wayne a fost arestat. El urmează să apară în faţa instanţei pe 18 septembrie, după 24 de ore de la meciul pe care Everton îl va juca pe terenul fostei sale echipe, Manchester United.

 Wayne Rooney s-a transferat în această vară la fostul său club, Everton, după ce a devenit golgeterul all-time la Manchester United în sezonul trecut. În vârstă de 32 de ani, Rooney a decis totodată să pună capăt carierei la echipa naţională a Angliei, care a însemnat 119 meciuri şi 53 de goluri. El a decis să se dedice numai actvităţii la echipa de club, cu care obiectiv să se califice vara viitoare în cupele europene.

Belele pentru fostul internaţional englez au apărut la plecare. Deşi sunt doar cinci mile până la locuinţa sa, Wayne a fost oprit pe drum de către o maşină de poliţie şi arestat pentru conducere în stare de ebrietate. Gradul de alcoolemie era cu 35 de procente mai mare decât cel permis de lege. Soţia sa, Coleen, a încercat să muşamalizeze situaţia neplăcută, postând pe contul de Twitter că a petrecut seara alături de cel care foarte curând va avea al patrulea copil.

Wayne Rooney arestat de politie pentru condus in stare de ebrietate (3)

Rooney este recunoscut pentru înclinaţiile sale bahice, nu mai departe de luna noiembrie a anului trecut fiind implicat într-un incident neplăcut şi pentru imaginea naţionalei, în hotelul unde erau cantonaţi englezii înaintea unui meci din preliminariile CM. Rooney a stricat o nuntă care avea loc în localul hotelului şi era atât de beat, încât nu mai putea nici să vorbească.