Wayne Rooney este aproape de a juca în MLS! Va fi adversar cu Zlatan Ibrahimovic

Traian Terzian   
în Fotbal international
09/05/2018, 14:19
Wayne Rooney este aproape de a juca în MLS! Va fi adversar cu Zlatan Ibrahimovic
Wayne Rooney este dorit de DC United în MLS și ar putea fi adversar cu Zlatan Ibrahimovici

Atacantul echipei Everton, Wayne Rooney, este aproape de a juca în MLS, el fiind dorit de formația DC United. Echipa din capitala Statelor Unite ale Americii se află pe ultima poziția în Conferința de Est a ligii profesioniste nord-americane.

Conform The Sun, agentul jucătorului, Paul Stretford, a fost deja în SUA, acolo unde a purtat deja primele negocieri, iar mutarea s-ar putea realiza începând cu 10 iulie, atunci când se deschide perioada de transferuri în MLS.

Wayne Rooney va fi adversar în MLS cu Zlatan Ibrahimovic

Căpitanul lui Everton, ajuns la 32 de ani, ar urma să primească un salariu de aproximativ 8,5 milioane de dolari pentru fiecare dintre cei doi ani de contract care i-au fost propuși. Rooney a mai fost dorit la formația din Washington și în vara trecută, dar atunci fostul internațional englez a ales să se întoarcă la gruparea de pe Goodison Park.

În cazul în care va accepta oferta americanilor, Wayne Rooney va fi adversar cu atacantul Zlatan Ibrahimovic, alături de care a jucat un sezon la Manchester United. Suedezul a plecat de pe Old Trafford în luna martie și a semnat cu echipa Los Angeles Galaxy.

Presa engleză a mai scris zilele trecute că Wayne Rooney este dorit și de fostul său coechipier de la Manchester United, David Beckham, la formația Miami, unde va fi patron. Viitoarea echipă va fi înscrisă în MLS începând cu sezonul 2020.

Închide ×