Fotbal international

Wayne Rooney, noul Paul Gascoigne? “A băut până a căzut într-un ghiveci!”

08.01.2019 | 17:23
Wayne Rooney noul Paul Gascoigne A baut pana a cazut intrun ghiveci

Wayne Rooney este în centrul unui nou scandal, iar fanii englezi se tem că este posibil ca fostul internaţional englez să ajungă ca Paul Gascoigne. În weekend, presa din Anglia a anunţat că atacantul lui DC United a fost arestat pe aeroportul din Washington după ce consumase alcool şi a făcut scandal.

Celia Walden, soţia lui Piers Morgan, cunoscut prezentator din Marea Britanie, a vorbit despre problemele cu alcoolul pe care le are Wayne Rooney. “Judecă total greşit consumul de alcool, la fel cum s-a întâmplat şi şase ani când am ieşit în oraş cu el şi soţia lui. A început să comande câte două pahare, chiar dacă Coleen (n.r. soţia lui Wayne Rooney) era nemulţumită de ceea ce se întâmpla. ‘O să fiu nevoită să te car până acasă?’, l-a întrebat Coleen. A băut până a căzut într-un ghiveci cu flori din faţa barului. Soţia lui îşi primise răspunsul”, a povestit Celia Walden pentru Daily Telegraph.

Wayne Rooney, noul Paul Gascoigne? “Îmi pare rău, dar ăsta e adevărul”

Wayne Rooney are putea ajunge noul Paul Gascoigne, din moment ce despre atacantul de 33 de ani se scrie tot mai des că ar avea probleme. Danny Murphy, fostul său coleg de la echipa naţională a Angliei, a susţinut că fotbalistul de la DC United a adunat deja câteva abateri bahice.

Wayne Rooney, noul Paul Gascoigne. Vedeta lui DC United a fost arestată în decembrie în SUA
Wayne Rooney, noul Paul Gascoigne. Vedeta lui DC United a fost arestată în decembrie în SUA

“În cazul lui Wayne sunt deja câteva evenimente care au legătură cu alcool. Îmi pare rău, dar ăsta este adevărul. Totuşi, fotbaliştii trebuie înţeleşi. Timp de 20 de ani cineva le spune cum să se îmbrace, ce să mănânce sau unde să fie. Fotbalul ne ţine în viaţă”, a declarat Danny Murphy. Paul Gascoigne, fost internaţional englez, se luptă de câţiva ani buni cu problemele cu alcoolul. Cariera englezului a fost scurtată din cauza scandalurilor în care a fost implicat de-a lungul timpului, cel mai elocvent fiind momentul în care s-a îmbătat alături de mai mulţi colegi de la naţională înainte de Campionatul European din 1996.