Fotbal international

Wayne Rooney poate pierde o avere din cauza problemelor cu alcoolul! Ce contracte sunt în pericol

13.01.2019 | 13:59
Wayne Rooney poate pierde o avere din cauza problemelor cu alcoolul Ce contracte sunt in pericol

Wayne Rooney poate pierde o avere din cauza problemelor cu alcoolul. Fostul internaţional englez a fost arestat la mijlocul lunii decembrie în Statele Unite ale Americii, iar apropiaţii fotbalistului au povestit episoade din escapadele bahice ale acestuia. Toate aceste detalii ar putea să-i pună în pericol contractele de sponsorizare pe care le-a semnat de-a lungul timpului.

Atacantul lui DC United are contracte cu Nike, Octagon, HarperCollins sau Mayfair Home, iar avere lui Wayne Rooney este cifrată la peste 125 de milioane de lire sterline. Cu toate acestea, scandalurile în care a fost implicat în ultimii ani i-ar putea afecta acordurile cu sponsorii. Conform presei din Anglia, englezul ar putea să piardă şase milioane de lire sterline dacă scandalurile se vor înmulţi.

Wayne Rooney poate pierde o avere din cauza problemelor cu alcoolul. Ce salariu are la DC United

Wayne Rooney poate pierde o avere din cauza problemelor cu alcoolul, iar jucătorul şi soţia acestuia sunt conştienţi de acest lucru. “Wayne şi Coleen ştiu că sponsorii vor pleca dacă vor continua situaţiile acestea. Sponsorii sunt nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă. Imaginea este foarte importantă, mai ales în Statele Unite ale Americii”, a declarat un apropiat al familiei Rooney pentru The Sun. În decembrie 2018, atacantul de 33 de ani a fost arestat pe un aeroport din Washington. Fotbalistul a făcut scandal, fiind în stare de ebrietate, şi i-a înjurat pe poliţişti la revenirea în SUA după o călătorie în Arabia Saudită.

Wayne Rooney poate pierde o avere din cauza problemelor cu alcoolul. Câţi bani a câştigat până în prezent
Wayne Rooney poate pierde o avere din cauza problemelor cu alcoolul. Câţi bani a câştigat până în prezent

În iunie 2018, Wayne Rooney a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu DC United. La formaţia din MLS, englezul câştigă 12 milioane de euro pe an, însă scandalurile în care a fost implicat în ultimul timp nu îi vor afecta acordul cu echipa din capitala Statelor Unite ale Americii. Fotbalistul de 33 de ani a mai jucat pentru Everton şi Manchester United.