Wayne Rooney, primul gol marcat pentru DC United! Accidentare horror în finalul meciului. Video

Sorin Dumitrescu   
în Sport
29/07/2018, 14:15
Wayne Rooney, primul gol marcat pentru DC United! Accidentare horror în finalul meciului. Video GALERIE FOTO
Rooney, primul gol pentru DC United. E la primul gol în patru meciuri

Wayne Rooney a marcat primul său gol de la transferul în campionatul nord-american, înscriind pentru DC United în victoria pe teren propriu cu Colorado Rapids cu 2-1. O victorie foarte importantă pentru teamul din Washington, în condiţiile în care noua echipă a fostului star de la Manchester United ocupă ultimul loc în Conferinţa de Est, cu 17 puncte din 18 meciuri.

221 de minute a jucat golgeterul all time al lui United pentru noul său club şi iată că a reuşit să spargă gheaţa, iar antrenorul său, Ben Olsen, e convins că acesta a fost momentul care a descătuşat toate frustrările lui Wayne, care va începe să marcheze în mod constant. “De aceea l-am adus pe Rooney, ca să dea cât mai multe goluri” – a punctat Olsen la conferinţa de presă.

Wayne Rooney, primul gol marcat pentru DC United! A mai fost accidentat la cap în 2013

Numai că bucuria primului gol şi a victoriei a fost stricată destul de mult pentru Rooney de către nefericita acccidentare suferită chiar în ultimele secvenţe ale partidei, când a venit în careul propriu, la o fază fixă, în sprijinul propriei defensive. Rooney s-a ciocnit cu un adversar şi din această ciocnire s-a ales cu o sângerare abundentă ca urmare a faptului că şi-a spart nasul. I s-au aplicat cinci copci, pentru a i se opri sângerarea.

Rooney, primul gol pentru DC United. A marcat contra Colorado Rapids, dar şi-a spart nasul în ultimul minut
Rooney, primul gol pentru DC United. A marcat contra Colorado Rapids

Nu este pentru prima dată când englezul păţeşte aşa ceva. În 2013 Wayne şi-a spart rău de tot capul într-un mod şi mai stupid, în timpul unei şedinţe de pregătire a naţionalei Angliei înaitea unei duble în preliminariile CM 2014. Rooney s-a ciocnit cap în cap cu coechipierul său de la United (pe atunci) Phil Jones şi imaginile cu rana suferită la cap au făcut înconjurul lumii.

Închide ×