Fotbal international

Wayne Rooney, promisiune neașteptată după revenirea în Europa. Ce decizie a luat atacantul

11.08.2019 | 10:50
Wayne Rooney, promisiune neașteptată după revenirea în Europa. Ce decizie a luat atacantulRooney a jucat în ultimul an la DC United. Sursă Foto: Twitter.com
ADVERTISEMENT

Wayne Rooney și-a anunțat în această vară revenirea în fotbalul european. După un an și jumătate în Statele Unite ale Americii, la DC United, atacantul englez va reveni în țara natală în ianuarie 2020, la Derby County, unde va fi antrenor – jucător. Un factor decizional important în mutarea lui Rooney a fost soția sa Coleen, care își dorea revenirea în Anglia. Mai mult, se pare că aceasta l-a convins pe Rooney să renunțe și la o adicție bine cunoscută a atacantului, pariurile și jocurile de noroc.

Ce decizie a luat Rooney înainte de a reveni în Europa

Wayne Rooney era celebru pentru sumele impresionante pierdute la pariuri. În 2017, presa din Anglia anunța că Rooney a pierdut 500 de mii de lire sterline în doar 3 ore la un casino, lucru care a înfuriat-o pe Coleen, soția lui. Acum, fostul atacant de la Manchester United este hotărât să renunțe definitiv la pariuri.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației britanice “The Sun”, anul petrecut în Statele Unite, unde Rooney a jucat la DC United, l-a făcut pe englez să renunțe la pariuri și jocuri de noroc. Apropiații lui Wayne spun că perioada în care fotbalistul a stat în America a fost perfectă din punct de vedere personal pentru Rooney, care s-a schimbat în bine.

Wayne Rooney alături de soția sa. Sursă Foto: Twitter.com
Wayne Rooney alături de soția sa. Sursă Foto: Twitter.com

Mutarea lui Rooney în America a fost lucrul cel mai bun care i se putea întâmpla. Putea să meargă relaxat pe stradă, fără să îl deranjeze nimeni, a putut fi el însuși. A avut timp să se gândească la lucrurile importante și să își pună prioritățile în ordine. În ultimele sezoane jucate în Anglia lucrurile o luaseră razna pentru Wayne. Pierdea toate nopțile, multe dintre ele în caziouri. În America și-a putut da un reset, a stat departe de cazinouri și a realizat că nu sunt pentru el“, a declarat un apropiat al lui Wayne Rooney pentru “The Sun”.

ADVERTISEMENT

Wayne Rooney va mai juca în următoarele 6 luni la DC United, în MLS. Din ianuarie 2020, Rooney va reveni în Anglia, la Derby County, unde va fi antrenor – jucător.

  • 33 de ani are Wayne Rooney
  • 5 titluri în Premier League a câștigat atacantul cu Manchester United
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri