Fotbal international

Wayne Rooney, reacție virulentă în plină epidemie de coronavirus: „Fotbaliștii sunt tratați ca niște cobai”

15.03.2020 | 14:25
Wayne Rooney reactie virulenta in plina epidemie de coronavirus Fotbalistii sunt tratati ca niste cobai
ADVERTISEMENT

Wayne Rooney, fostul atacant al lui Manchester United în prezent la Derby County, a avut un atac virulent asupra autorităților pentru lipsa de reacție privind epidemia de coronavirus.

Wayne Rooney, reacție virulentă în plină epidemie de coronavirus

Wayne Rooney a lansat un atac asupra autorităților, în care acuză lipsa de implicare în protejarea fotbaliștilor de epidemia de coronavirus. Fostul internațional englez a fost complet dernajat de faptul că mulți jucători și antrenori au fost infectați cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

„De ce a trebuit să așteptăm până vineri? De ce a trebuit ca Mikel Arteta să se îmbolnăvească pentru ca Anglia să ia o decizie bună?

Pentru jucători, staff și familiile lor, săptămâna a fost preocupantă. Până la decizia FA am avut impresia că jucătorii de fotbal sunt văzuți și tratați ca niște cobai”.

ADVERTISEMENT

Restul sporturilor ca tenisul, Formula 1, rugby, golf și fotbalul în alte țări își închideau deja porțile, iar nouă ni se spunea să continuăm să jucăm”.

Propunerea lui Wayne Rooney

Wayne Rooney a continuat să vorbească despre întreruperea campionatelor, dar și despre propunerea lui pentru următoarele ediții din sezoanele viitoare, până la Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT

„Mulți fotbaliști deja se gândeau că este vorba numai despre bani. Din fericire, suspendarea sezonului este decizia care trebuia luată. Viața oamenilor este cea care ar fi trebuit pusă pe primul loc.

Am fi bucuroși să jucăm până în septemnrie, dacă sezonul se prelungește. Este munca noastră până la urmă. Atâta timp cât se va crea un mediu plăcut pentru suporteri, noi suntem dispuși să jucăm”.

ADVERTISEMENT

„Următoarea ediție de Cupă Mondială va avea loc în noiembrie și decembrie 2022, deci puteți să profitați de această situație terminând sezonul mai târziu și să ne pregătim pentru 2022, începând următoarele două sezoane în iarnă”, a încheiat Wayne Rooney.

  • 3.000.000 de euro este cota de piață a lui Wayne Rooney, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT