Wayne Rooney scrie istorie în MLS! Starul englez a reușit primul hattrick pentru DC United. VIDEO

Traian Terzian   
în Fotbal international
17/03/2019, 12:02
Wayne Rooney scrie istorie în MLS! Starul englez a reușit primul hattrick pentru DC United. VIDEO GALERIE FOTO
Wayne Rooney scrie istorie în MLS, reușind primul său hattrick de la transferul la formația DC United

Atacantul Wayne Rooney scrie istorie în MLS, reușind primul său hattrick de la transferul la formația DC United în vara anului 2018. Fotbalistul englez a reușit să încrie trei goluri în partida pe care formația sa a cîștigat-o, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, în fața echipei Real Salt Lake, în etapa a treia a campionatului din Statele Unite ale Americii.

Wayne Rooney scrie istorie în MLS

Wayne Rooney a fost folosit titular de antrenorul Ben Olsen, iar englezul a scris istorie în partida de pe arena Audi Field. Fostul fotbalist de la Manchester United a deschis recitalul în minutul 34, atunci când a transformat un penalty, și a mai punctat o dată până la pauză cu o ”scăriță” peste portarul Nick Rimando după o pasă primită de la argentinianul Leonardo Jara.

În minutele de prelungire ale primei reprize, Real Salt Lake a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Jefferson Savarino, iar în minutul 65 Wayne Rooney a punctat pentru a treia oară după o pasă de la Junior Moreno. Două minute mai târziu, dezastrul oaspeților a fost complet, fundașul Marcelo Silva primin și el cartonașul roșu din partea arbitrului Dave Gantar.

Wayne Rooney sărbătorind primul său hattrick în MLS
Wayne Rooney sărbătorind primul său hattrick în MLS

Mitriță a fost egalul lui Rooney în etapa trecută

Wayne Rooney și-a continuat show-ul pentru fanii din Washington reușind și o pasă decisivă la golul marcat în minutul 76 de argentinianul Lucas Rodriguez. Scorul final, 5-0, a fost stabilit în minutul 80 de internaționalulș din Costa Rica, Ulises Segura. În urma acestei victorii, DC United a urcat pe primul loc în Conferința de Est a MLS, cu șapte puncte, la egalitate cu formația Columbus Crew. Formația din Washington are două victorii și o remiză cu New York City FC, formația lui Alexandru Mitriță.

Deși mai are contract cu DC United până în 2021, Wayne Rooney se gândește deja la ziua în care se va retrage din activitate. Fostul internațional englez este decis să investească în agricultură și vrea să construiască un hambar pe propietatea pe care o deţine în Cheshire şi care este evaluată la aproape 20 de milioane de lire sterline. Hambarul va fi folosit pentru depozitarea căpiţelor de fân, dar şi pentru a găzdui tractoare.

Închide ×