Wayne Rooney și-a scurtat vacanța în Barbados pentru a-și decide viitorul în SUA

Claudiu Surmei   
în Fotbal international
23/05/2018, 16:05
Wayne Rooney și-a scurtat vacanța în Barbados pentru a-și decide viitorul în SUA
Wayne Rooney este tot mai aproape să joace la DC United

Wayne Rooney a plecat cu familia în Barbados pentru a se relaxa după sezonul recent încheiat în Premier League. Atacantul lui Everton nu s-a putut bucura prea mult de vacanță pentru că a trebuit să zboare la Washington. Rooney a discutat cu șefii clubului DC United și este tot mai aproape de o aventură în MLS.

Fotbalistul Britanic se află de o săptămână în Insulele Caraibe împreună cu familia. Pentru că viitorul lui la Everton este incert, Rooney s-a văzut nevoit să zboare la Washington pentru a pune la punct detaliile unui viitor transfer la DC United, unde ar putea câștiga 340.000 de euro pe săptămână. Britanicul ar urma să stea într-o superbă vilă în valoare de 5 milioane de euro. Până la întâlnirea cu oficialii lui DC United, Rooney a fost dus să vadă orașul și stadionul pe care ar urma să joace, Audi Field.

Atacantul poartă discuții cu echipa din MLS încă din luna mai. Dacă Rooney va decide să semneze cu DC United, clubul american ar trebui să îi plătească o sumă de bani lui Everton, ținând cont că Rooney mai are un an de contract în Anglia. Oricum, Rooney va lua decizia finală abia după ce va vorbi cu managerul lui Everton.

Wayne Rooney este tot mai aproape să joace la DC United

Rooney nu a fost titular incontestabil în mandatul lui Sam Allardyce pe Goodison Park, deși a fost golgeterul echipei în Premier League, marcând de 11 ori. În SUA, fanii lui DC United se întreabă de ce antrenorul preferă un veteran în locul unui tânăr talentat. “Dacă va veni la echipă, sunt destul de sigur că va face treabă bună. Se va descurca. Sunt ancorat în realitate și voi continua să fac echipa din ce în ce mai bună”, a declarat antrenorul Ben Olsen.

Închide ×