Sport

Week-end de vis în SuperLiga! Câștig de peste 30.000 de lei pentru un parior super inspirat

Un parior super inspirat a obținut la finalul săptămânii trecute un câștig de peste 30.000 pe un bilet pe care a pus mai multe meciuri din etapa a 3-a din SuperLiga României
01.08.2022 | 16:53
Weekend de vis in SuperLiga Castig de peste 30000 de lei pentru un parior super inspirat
Peste 30.000 de lei este câștigul pe care un parior super inspirat l-a băgat în buzunar cu un bilet jucat la finalul săptămânii trecute. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Odată cu anunțarea noului parteneriat cu Superbet, prima ligă de fotbal a României începe să devină din ce în ce mai spectaculoasă, oferind meciuri foarte atractive, cu goluri multe și răsturnări spectaculoase de scor. Dar, totodată, SuperLiga oferă și o sumedenie de variante de pariere pentru microbiștii români, adevărați cunoscători, care dau lovitură după lovitură cu biletele pe care le plasează.

Câștig de peste 30.000 de lei cu meciuri din SuperLiga în week-end-ul trecut

Este și cazul etapei a 3-a din SuperLiga, desfășurată la finalul săptămânii trecute, când un parior super inspirat a reușit să dea o adevărată lovitură cu un bilet pe care a adăugat și 3 partide din întrecerea internă.

ADVERTISEMENT

E adevărat, a avut parte și de mult curaj și noroc, ingrediente fără de care e aproape imposibil să pui mâna pe câștiguri fabuloase. Dar poți însă să te îmbogățești și cu ajutorul bonusurilor pe care Superbet le oferă cu generozitate, deoarece profiturile cresc substanțial datorită acestora.

Deși a optat pentru un „bilet scurt”, de doar 6 meciuri, inspiratul nostru jucător a pus mâna pe un câștig fabulos, de peste 30.000 de lei, datorită cotelor foarte mari alese, care înmulțite au dus la un total de 135,79. În plus, și miza a fost una măricică, de 221 de lei, dar numai cine riscă poate câștiga o avere la pariuri.

ADVERTISEMENT

3,00 – Super cota de la FC Voluntari – UTA pentru un câștig de peste 30.000 de lei pe biletul de pariuri

Biletul a fost deschis cu o Super Cotă câștigătoare de 3,00 pentru pronosticul „1 solist” la FC Voluntari – UTA din SuperLiga. Putem spune fără a greși că aceasta a ieșit fără emoții, dacă ne uităm la scorul final de 3-0, dar și la faptul că gazdele conduceau cu 2-0 încă de la pauză.

Cu sufletul la gură a stat jucătorul nostru însă la Liverpool – Manchester City, din Supercupa Angliei. Și aici a mizat pe „1 solist” și a prins o Super Cotă de 3,10. „Cormoranii” au deschis scorul în minutul 20 prin Alexander- Arnold, au fost egalați de Alvarez în minutul 70, dar au revenit pe final și s-au impus cu 3-1 prin golurile marcate de Salah (83 din penalty) și Darwin Nunez (90+4).

ADVERTISEMENT

2,00 a fost o altă Super Cotă înverzită relativ lejer pe biletul cu câștig de peste 30.000 de lei. A fost oferită pentru pronosticul „2 solist” la meciul RB Leipzig – Bayern Munchen, din Supercupa Germaniei, iar scorul de 3-5 (după 0-3 și 1-4) ne spune că ea a ieșit câștigătoare fără a-i da mari bătăi de cap jucătorului nostru.

Cote bune, jucate curajos, dar să nu uităm nici de bonusurile Superbet, cu ajutorul cărora puteți da adevărate lovituri cu biletele pe care le jucați la pariuri.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – CS Mioveni și Universitatea Craiova – Rapid, meciurile din SuperLiga ce au adus un câștig de peste 30.000 pe biletul de pariuri din week-end

4,40 a fost cota Super Extra pe care curajosul nostru parior a prins-o pe bilet pentru pronosticul „X solist” la Gent – St. Truiden din prima ligă a Belgiei. Meciul s-a încheiat 1-1, cu gazdele deschizând scorul în minutul 12 și oaspeții egalând cu 8 minute înainte de fluierul de final.

La CFR Cluj – CS Mioveni, a ales o nouă Super Cotă de 1,22 pentru varianta „șansă dublă 12”. Scorul final de 4-2 nu i-a dat nicio emoție că vreun nedorit „X” i-ar putea da peste cap planurile.

Iar câștigul fabulos de peste 30.000 de lei i-a intrat în buzunar după ce s-a încheiat și ultimul meci de pe bilet, cel dintre Universitatea Craiova și Rapid, scor final 0-1. Aici a ales tot pronosticul „șansă dublă 12”, pentru care a prins o cotă de 1,36.

Și nu uita nici de bonusurile generoase pe care le oferă Superbet, fiindcă și datorită lor câștigurile tale la pariurile cresc substanțial, iar loviturile pe care le dai sunt cu adevărat incredibile.

ADVERTISEMENT