Fotbal international

Weekend de coşmar pentru pariori! PSG, Barcelona sau Bayern Munchen, umilite! City şi Liverpool au gâfâit pentru victorie. Cota marilor surprize de Halloween era de 44.023

02.11.2019 | 23:52
Weekend de cosmar pentru pariori PSG Barcelona sau Bayern Munchen umilite City si Liverpool au gafait pentru victorie Cota marilor surprize de Halloween era de 44023
ADVERTISEMENT

Weekend-ul acesta a fost de coșmar pentru pariori, iar surprizele s-au ținut lanț. Bayern Munchen a fost umilită în deplasarea de la Eintracht Frankfurt, PSG a pierdut în mod surprinzător cu Dijon, iar Levante a întors scorul cu Barcelona și a înscris 3 goluri în 7 minute, ca și cum campioana Spaniei era o echipă ușor de abordat.

Weekend de coșmar pentru pariori

Mai multe meciuri din acest weekend au fost de coșmar pentru pariori, dar unele surprize puteau să-i îmbogățească pe tipserii români. Eintracht Frankfurt a spulberat-o pe Bayern Munchen cu 5-1 pe teren propriu, iar cota pentru o victorie a gazdelor era de 6.25. PSG, campioana Franței, s-a încurcat pe terenul lui Dijon și a pierdut cu 2-1, deși a condus cu 1-0, iar pentru o victorie a gazdelor, cota era de 11.50.

ADVERTISEMENT

Campioana Spaniei este în cădere liberă și a înregistrat încă un rezultat foarte slab în La Liga. Barcelona a pierdut pe terenul lui Levante cu 3-1, deși au condus la pauză cu 1-0, dar gazdele au întors soarta partidei în 7 minute, în care au marcat de 3 ori. Cota pentru o victorie a lui Levante în meciul cu Barcelona era de 8.75. Rapid Viena a pierdut în mod surprinzător cu St. Polten, 0-1, care avea cotă 10 pentru o victorie pe terenul fostei echipe a lui Andrei Ivan. Real Madrid a reușit doar un rezultat de egalitate pe teren propriu cu Real Betis, iar cota pentru o remiză era de 7,00.

  • 44023,43 era cota maximă în cazul în care un parior nimerea toate surprizele din weekend

Alte meciuri au fost aproape de a se transforma în surprize

Weekendul a venit cu multe meciuri de-a dreptul nebune, iar unele dintre acestea au fost aproape de a se transforma în surprize. Liverpool a fost condusă de Aston Villa cu 0-1 până în minutul 86 când Andy Robertson a egalat, iar Sadio Mane a marcat golul victoriei în minutul 94 al duelului și a adus victoria trupei lui Jurgen Klopp. Manchester City a avut un meci aproape tras la indigo cu cel al „cormoranilor”, iar băieții lui Pep Guardiola a fost condusă la pauză cu 0-1 de Southampton, dar a revenit prin golurile lui Sergio Aguero din minutul 70 și prin reușita lui Kyle Walker din minutul 86.

ADVERTISEMENT

Inter Milano a avut de asemenea viața grea pe terenul lui Bologna, care a condus cu 1-0 din minutul 59 când Bruno Soriano a deschis scorul. Romelu Lukaku a fost salvatorul „nerazzurrilor” și a marcat de două ori în minutele 75 și 90 și îi aduce victoria lui Antonio Conte.

  • Levante – Barcelona 3-1 (1 solist – 8,75)
  • Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen 5-1 (1 solist – 6,25)
  • Dijon – PSG 2-1 (1 solist – 11,50)
  • Rapid Viena – St. Polten 0-1 (2 solist – 10,00)
  • Real Madrid – Betis 0-0 (x – 7,00)
ADVERTISEMENT