Fotbal international

Weekend de coșmar pentru pariori. Șapte favorite care au ruinat șansele la câștig

22.02.2021 | 15:00
Weekend de cosmar pentru pariori Sapte favorite care au ruinat sansele la castig
ADVERTISEMENT

Weekend de coșmar pentru pariorii care au ales să meargă pe mâna marilor favorite, șapte dintre formațiile de top oferind surprize neplăcute.

În ciuda faptului că în general cotele sunt destul de mici pentru victoriile formațiilor puternice, mulți aleg astfel de variante considerate ”sigure”.

ADVERTISEMENT

A fostg sfârșitul de săptămână în care patru din cele cinci mari campionate ale Europei, în afară de Serie A, au produs surprize uriașe.

Pariorii au avut parte de un weekend de coșmar

Cele mai neașteptate rezultate, și care au făcut ca weekendul multor parior să fie unul de coșmar, au fost înregistrate în La Liga, de Atletico Madrid și FC Barcelona. Catalanii au remizat pe teren propriu în fața modestei Cadiz, care venea după o serie de patru înfrângeri consecutive și avea o cotă de 11,00 să plece cu un punct de pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Diego Simeone a cedat acasă în fața celor de la Levante, scor 0-2, bookmekerii oferindu-le oaspeților o cotă de 9,00 pentru victoria de pe Wanda Metropolitano. E adevărat că Atletico traversează o perioadă nefastă și a pierdut multe puncte, însă se credea că tocmai acest fapt o va face mai atentă în meciul de sâmbătă.

Etapa surprizelor în Premier League

Campionatul cu cele mai multe surprize din acest weekend este Premier League. Liverpool, Chelsea și Tottenham sunt formațiile care s-au împiedicat în partide în care toată lumea aștepta mult mai mult de la forțele Angliei.

ADVERTISEMENT

”Cormoranii” au cedat în ”Merseyside derby”, chiar pe Anfield Road. Rivalii de la Everton s-a impus cu 2-0 (cotă 8,00) și au adâncit și mai mult criza campionilor en-titre. Chelsea era într-o revenire fantastică de formă odată cu numirea lui Thomas Tuchel și nimeni nu credea că nu va veni cu trei puncte de pe terenul lui Southampton.

Însă, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și londonezii nu au scos decât un 1-1 împotriva ”sfinților” (cotă 3,85). O altă surpriză este eșecul întregistrat de Tottenham pe terenul celor de la West Ham, scor 1-2 (cotă 3,05). Spurs își continuă declinul, dar Jose Mourinho este liniștit pentru că are un contract ”beton”.

ADVERTISEMENT

Bayern mai și pierde în Bundesliga

După ce a dat de pămând cu Barcelona lui Leo Messi chiar pe Camp Nou, PSG a crezut că va câștiga meciurile din Ligue 1 doar dacă se va prezenta la teren. Însă, băieții lui Mauricio Pochettino s-a înșelat amarnic, deoarece Monaco a arătat ca în vremurile bune și s-a impus pe Parc des Princes cu 2-0 (cotă 5,30).

Cu șase trofee în ultimele 8 luni, Bayern Munchen este de departe cea mai ”forță” echipă din ultima perioadă. Însă și bavarezii au momente mai puțin faste, iar unul dintre acestea a fost la meciul din deplasare cu Eintracht Frankfurt. Liderul din Bundesliga a pierdut cu 2-1 (cotă 3,80) și le-a permis rivalilor de la RB Leipzig să se apropie la două puncte.

ADVERTISEMENT