Sport

Weekend de vis pentru un parior super inspirat! E mai bogat cu peste 60.000 de lei, după opt meciuri verzi

Încă un parior inspirat a dat lovitura la pariuri! Cu opt meciuri de fotbal, din oferta de weekend, acesta a câștigat 62.096 de lei, echivalentul a 12.700 de euro. Pentru acest premiu, norocosul a mizat doar 360 de lei.
22.08.2022 | 20:50
Weekend de vis pentru un parior super inspirat E mai bogat cu peste 60000 de lei dupa opt meciuri verzi
Weekend de vis pentru un parior super inspirat! E mai bogat cu peste 60.000 de lei, după opt meciuri verzi
ADVERTISEMENT

Un parior s-a îmbogățit cu aproximativ 12.700 de euro. Inspirat și extrem de norocos, acesta a dat lovitura în weekendul 20-21 august. Pe biletul câștigător s-au regăsit meciuri din Bundesliga, LaLiga, Premier League SuperLiga și eşalonul secund din Românie.

Super biletul de peste 60.000 de lei! Cum a dat lovitura un parior norocos

Vara se apropie de final, dar continuă să fie anotimpul biletelor câștigătoare. Încă un parior a dat lovitura weekend-ul trecut. Cele opt meciuri alese i-au dat emoții, dar norocul și inspirația au fost de partea sa. Să nu uităm însă că a beneficiat și de multiplele bonusuri pe care le oferă din plin Superbet.

ADVERTISEMENT

Norocosul nostru parior a ales și două meciuri din România, unul din SuperLiga și altul din eșalonul secund. Acesta a jucat „1 solist”, cu o cotă de 2,25, la Rapid – UTA, partidă încheiată cu victoria gazdelor, scor 1-0. Alb-vișiniii au tremurat însă pentru cele trei puncte, arădenii având pe final o sumedenie de ocazii. În liga a doua din România, meciul vedetă al rundei a fost Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo. S-a terminat 2-0, rezultat suficient să facă verde cota 1,33, la pronosticul „șansă dublă 12”.

Cea mai mare cotă de pe bilet s-a regăsit la un meci din Bundesliga. Marele nostru câștigător a mizat „2 solist” la Augsburg – Mainz 1-2. Cota 3,00 s-a făcut verde abia în minutul 90+3, atunci când oaspeții au marcat golul victoriei. Tot în Germania s-a pariat și pe thrillerul Dortmund – Werder Bremen 2-3. Gazdele au condus cu 2-0, iar aici s-a mers pe varianta „Dortmund înscrie golul 2”, cotă 1,95.

ADVERTISEMENT

Oricine poate fi câștigător la pariuri. Trebuie doar să ai noroc, inspirație și, nu în ultimul rând, să profiți de numeroasele bonusuri pe care le oferă cu generozitate Superbet, dacă vrei și tu un Big Win.

Meciurile care au contribuit la premiul de 12.722 de euro

De pe biletul câștigător n-au lipsit nici meciuri din etapa a 3-a din Premier League. Una dintre alegerile inspirate s-a dovedit a fi cea de la Crystal Palace – Aston Villa 3-1. Aici, cota de 2,40 s-a făcut verde la pronosticul „Palace înscrie golul 3”, în minutul 71, când Jean-Philippe Mateta a stabilit rezultatul final. Fără emoții s-a bifat și „peste 2,5 goluri” la Bournemouth – Arsenal. „Tunarii” s-au impus cu 3-0, rezultat final stabilit încă din minutul 54.

ADVERTISEMENT

În LaLiga, marele câștigător a ales meciurile Mallorca – Betis 1-2 și Celta Vigo – Real Madrid 1-4. La primul a ales varianta „X2”, cu o cotă de 1,38, în timp ce la al doilea a mers pe „2 solist”. Cele două jocuri din Spania nu i-au dat nicio emoție.

Per total, norocosul parior a avut o cotă totală de 172,49. La aceasta s-a mizat suma de 360 de lei pentru cele opt partide de pe bilet, iar câştigul final a ajuns la exact 62.096,89 de lei. Să nu uităm de bonusuri şi pariuri gratuite, marca Superbet, de care și tu poți profita.

ADVERTISEMENT