Sport

Weekend european, 3-6 martie. Vlad Chiricheș s-a accidentat în Sassuolo – Cremonese. Radu Drăgușin și George Pușcaș au marcat pentru Genoa. Video

Vezi aici Napoli - Lazio, Betis Sevilla - Real Madrid, Borussia Dortmund - RB Leipzig precum și multe alte meciuri din weekend european 3-6 martie.
06.03.2023 | 22:30
Weekend european 36 martie Vlad Chiriches sa accidentat in Sassuolo  Cremonese Radu Dragusin si George Puscas au marcat pentru Genoa Video
Fundașul Radu Drăgușin a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Genoa, o joacă la această oră pe teren propriu, cu formația Cosenza, în etapa a 28-a din Serie B. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
06-03-2023
21:53

Toate rezultatele partidelor de luni, 6 martie

SERIE A, etapa 25

  • Sassuolo – Cremonese 3-2 (Lauriente 26, Frattesi 41, Bajrami 90+2 / Dessers 62, 83)
  • – fundașul Vlad Chiricheș a fost titular la oaspeți, dar a ieșit accidentat în minutul 35
  • AC Torino – Bologna 1-0 (Karamoh 22)

sa

LA LIGA, etapa 24

  • Osasuna – Celta Vigo 0-0

lli

06-03-2023
20:36

Drăgușin și Pușcaș au marcat pentru Genoa

Fundașul Radu Drăgușin și atacantul George Pușcaș au marcat câte un gol în partida pe care echipa lor, Genoa, a câștigat-o, pe teren propriu, scor 4-0, cu formația Cosenza, în etapa a 28-a din Serie B.

Drăgușin a deschis scorul în minutul în minutul 33 cu o lovitură de cap după o centrare din lovitură liberă a islandezului Albert Gudmundsson. Acesta este al treilea gol reușit de Drăgușin în ultimele patru partide jucate la Genoa.

Pușcaș a înscris golul de 3-0 în minutul 60. Atacantul român a primit o pasă de la Sabelli, a preluat de lângă un fundaș advers și a înscris cu un șut sec. Onternaționalul român a ajuns la patru reușite pentru Genoa.

Celelalte goluri ale genovezilor au fost marcate de Gudmundsson (57) și Jagiello (79). Radu Drăgușin și George Pușcaș au fost integraliști, în timp de Denis Drăguș a rămas pe banca de rezeve.

În urma acestei victorii, Genoa a urcat pe locul 2 în clasament, care asigură promovarea directă în Serie A. ”Grifonul” are 50 de puncte, unul mai mult decât ocupanta poziției a treia, Bari. Lider autoritar este Frosinone, cu 61 de puncte.

06-03-2023
19:39

Bogdan Andone, trei din trei în Cipru

Echipa Apollon Limassol, antrenată de Bogdan Andone, a învins, în deplasare, scor 2-0, formația AEL Limassol, în etapa a 26-a, ultima a sezonului regulat din campionatul Ciprului.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Pittas (11) și Coll (86). Este a treia victorie din tot atâtea meciuri pentru tehnicianul român după ce a preluat-o pe Apollon.

Formația lui Bogdan Andone a încheiat sezonul regulat pe locul 5, cu 44 de puncte, la 15 puncte în urma liderului APOEL Nicosia.

06-03-2023
18:24

Chiricheș, probleme medicale în meciul Sassuolo - Cremonese

Fundașul Vlad Chiricheș s-a accidentat în partida Sassuolo – Cremonese, din etapa a 25-a din Serie A, și devine astfel incert pentru startul naționalei României în preliminariile Euro 2024.

Conform Gazzetta dello Sport, internaționalul român a acuzat probleme musculare și a fost înlocuit în minutul 35 al întâlnirii. Chiricheș se afla pe lista preliminară a stranierilor convocați de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie).

Rămâne de văzut cât de gravă este accidentarea căpitanului ”tricolorilor” și dacă el va putea fi refăcut pentru primele partide din campania de calificare la Euro 2024.

06-03-2023
08:22

Carlo Ancelotti, criză de nervi după Betis - Real Madrid 0-0. „Asta nu e echipa pe care o știm cu toții!”

Real Madrid nu a reușit decât un 0-0 pe terenul lui Betis și a pierdut contactul cu liderul Barcelona, care s-a distanțat la 9 puncte în fruntea clasamentului. După meci, antrenorul Carlo Ancelotti a făcut o adevărată criză de nervi, mai ales din cauza prestației jucătorilor din ofensivă.

“Adevărul este că n-am fost eficienți în ofensivă. Asta e marea problemă în acest moment. Un dribling în plus, o pasă în plus, nu mai apuci să șutezi, apar ziduri în fața ta. Am avut trei sau patru ocazii clare. Din fericire, am fost solizi în apărare și asta e un lucru bun.

Da, sunt afectat, dar nu sunt furios. Acest moment trebuie să ne afecteze pe toți, dacă nu ne afectează înseamnă că nu putem să devenim mai buni. Este neobișnuit pentru Real Madrid să înscrie doar un gol în trei meciuri, iar acel gol a venit în urma unei faze fixe.

Să nu uităm că am dat cinci goluri pe Anfield. Deci aceasta nu este Real Madrid pe care o știm cu toții. Cred că trebuie să ne recăpătăm echilibrul în zona de atac. Jucătorii trebuie să fie afectați, pentru că știu că au calitatea necesară pentru a înscrie multe goluri.

Nu cred că este pierdută deocamdată lupta pentru titlu. E adevărat, distanța e mare, nouă puncte, dar trebuie să luptăm până la final. Barcelona are un sezon foarte bun, iar noi trebuie să ne ridicăm nivelul pentru a avea o șansă. Dar nu putem să ne gândim că e pierdut campionatul, mai sunt multe etape de jucat”, a spus Carlo Ancelotti după meciul cu Betis, conform Marca.

05-03-2023
22:12

Rezultatele înregistrate duminică, 5 martie, în Europa

LIGUE 1, etapa 26

  • Troyes – Monaco 2-2 (Kouame 31, Ugbo 90+1 / Ben Yedder 80, 83)
  • Montpellier – Angers 5-0 (Khazri 2, Savanier 25, 51, Maouassa 45+2, Wahi 73)
  • Reims – AC Ajaccio 1-0 (Cajuste 90+4)
  • Strasbourg – Brest 0-1 (Honorat 45+1)
  • Toulouse – Clermont 0-1 (Khaoui 76)
  • Lyon – Lorient 0-0
  • Rennes – Marseille 0-1 (Kolasinac 57) 

Ligue 1

BUNDESLIGA, etapa 23

  • Leverkusen – Hertha Berlin 4-1 (Azmoun 12, Frimpong 21, Diaby 60, Adli 73 / pen. Lukebakio 67)
  • Wolfsburg – Frankfurt 2-2 (Marmoush 10, Gerhardt 43 / Kolo Muani 22, Ndicka 26)

Bundesliga

SERIE A, etapa 25

  • Spezia – Udinese 0-0
  • Sampdoria – Salernitana 0-0
  • Inter – Lecce 2-0 (Mkhitaryan 29, Martinez 53)
  • AS Roma – Juventus 1-0 (Mancini 53) 

Serie A

LA LIGA, etapa 24

  • Valladolid – Espanyol 2-1 (Sanchez 25, Aguado 62 / Braithwaite 87)
  • Barcelona – Valencia 1-0 (Raphinha 15)
  • Vallecano – Athletic Bilbao 0-0
  • Betis – Real Madrid 0-0

La Liga

05-03-2023
21:59

PAOK, victorie la scor cu Ionikos

PAOK nu a avut milă de penultima clasată din campionatul Greciei. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a câștigat cu Ionikos, scor 6-0 în etapa 25 din Super League. Cu o etapă înaintea startului play-off-ului, PAOK ocupă locul 4 în ierarhie, cu 51 de puncte, la două puncte de Olympiakos pe locul trei și la patru și cinci de Panathinaikos, respectiv liderul AEK Atena.

Astfel, PAOK își prelungește seria pozitivă a meciurilor fără înfrângere. Ultima oară când echipa lui Răzvan Lucescu a suferit un eșec a fost pe 30 octombrie 2022. Pentru PAOK urmează duelul tur din semifinalele Cupei Greciei cu Lamia și partida din deplasare cu Volos din campionat. 

05-03-2023
19:30

Betis - Real Madrid 0-0

Vezi toate fazele video importante aici.

FINAL DE MECI. Real Madrid face un nou pas greșit în cursa de urmărire a celor de la Barcelona. „Galacticii” au remizat alb pe terenul celor de la Betis și se află la nouă puncte de „catalani”. 

Min. 76: Vinicius pătrunde în careu și încearcă, însă șutul său trece pe lângă bară. 

Min. 49: Karim Benzema preia în careu și șutează, dar balonul este respins de Bravo. 

Min. 12: Karim Benzema a înscris din lovitură liberă, însă golul a fost anulat de VAR pentru un henț în construcție fazei. 

Min. 1: Partida a început!

Betis: Bravo – Sabaly, Pezzella, Luiz Felipe, Miranda – Rodriguez, Carvalho – Rodri, Perez, Ruibal – Iglesias. Rezerve: Abner, Akouokou, Gonzalez, Guardado, Joaquin, Juanmi, Luiz Henrique, Martin, Montoya, Ruiz, Silva, Willian Jose. Antrenor: M. Pellegrini. 

Real Madrid: Courtois – Vaszquez, Militao, Rudiger, Camavinga – Valverde, Tchouameni, Kroos – Rodrygo, Benzema, Vinicius. Rezerve: Asensio, Canizares, Caravajal, Ceballos, Diaz, Fernandez, Hazard, Lopez, Rodriguez, Vallejo. Antrenor: C. Ancelotti. 

05-03-2023
19:26

AS Roma - Juventus 1-0

FINAL DE MECI. AS Roma se impune la limită în derby-ul cu Juventus și a revenit pe loc de Liga Campionilor, locul patru. 

Min. 53: GOOOL AS Roma! Gianluca Mancini a marcat cu un șut puternic din afara careului. 

Min. 1: Partida a început!

AS Roma: Patricio – Mancini, Smalling, Ibanez – Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola – Pellegrini, Wijnaldum – Dybala. Rezerve: Abraham, Belotti, Boer, Bove, Camara, Celik, El Shaarawy, Karsdorp, Kumbulla, Llorente, Svilar, Volpato. Antrenor: J. Mourinho. 

Juventus: Szczesny – Danilo, Bremer, Alex Sandro – Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic – Di Maria – Vlahovic. Rezerve: Barrenechea, Bonucci, Chiesa, Gatti, Iling Junior, Kean, Paredes, Perin, Pinsoglio, Pogba, Rugani, Soule. Antrenor: M. Allegri. 

05-03-2023
17:33

Laurențiu Reghecampf și Neftci Baku, victorie lejeră în Azerbaijan

Neftci Baku a câștigat fără emoții partida de pe teren propriu, scor 4-0 cu Turan. Pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf a deschis scorul în minutul 20 Cesar Meza Colli, fostul fotbalist al Universității Craiova în sezonul 2018-2019. 

Mahmudov a dublat avantajul în minutul 24, iar în minutul 72 Saldanha a dus scorul la 3-0. Scorul a fost stabilit de același Mahmudov în minutul 84. Neftci Baku s-a apropiat la patru puncte de locul doi, ocupat de Sabah Baku. Qarabag este lider incontestabil în campionatul din Azerbaijan cu 62 de puncte. 

05-03-2023
15:53

Barcelona - Valencia 1-0 (Raphinha 15)

Vezi aici toate fazele video importante.

FINAL DE MECI. Barcelona a câștigat la limită partida de pe teren propriu cu Valencia, scor 1-0. A fost suficient pentru ca echipa lui Xavi să își creeze un avans considerabil față de Real Madrid, pe locul 2. 

Min. 15: GOOOL Barcelona! Raphinha înscrie cu un gol sub transversală din centrarea lui Sergio Busquets. 

Min. 1: Partida de pe Camp Nou a început!

Barcelona: ter Stegen – Kounde, Araujo, Christensen, Balde – Roberto, Busquets, de Jong – Raphinha, Torres, Fati. Rezerve: Tenas, Alarcon, Alba, Alonso, Garcia, Kessie, Pedrola, Pena, Torre. Antrenor: Xavi. 

Valencia: Mamardashvili – Foulquier, Comert, Ozkacar, Vaszquez – Correia, Moriba, Guillamon, Almeida, Lino – Duro. Rezerve: Herrerin, Castillejo, Diakhaby, Dominguez, Guerra Moreno, Iranzo, Kluivert, Mosquera, Musah, Perez, Rivero. Antrenor: Baraja. 

05-03-2023
11:44

Ianis Hagi, mesaj după Rangers - Kilmarnock 3-1, în care a fost introdus în minutele suplimentare

Revenit după o accidentare care l-a ținut în afara terenului un an de zile, Ianis Hagi nu este ”forțat” de antrenorul lui Rangers, Michael Beale. În ultimul joc, contra lui Kilmarnock, 3-1, a fost introdus doar în minutele suplimentare, atunci când tehnicianul a făcut 3 schimbări, apelând și la Souttar și Artfield.

”Trei puncte. Mergem mai departe. Ai încredere în proces (n.r. de revenire)”, a fost reacția lui Ianis Hagi, pe Instagram. Una care denotă că internaționalul român este încrezător că va redeveni un om de bază al echipei, așa cum era înainte de accidentare.

04-03-2023
21:53

Rezultatele înregistrate sâmbătă, 4 martie, în Europa

SERIE A, etapa 25

  • Monza – Empoli 2-1 (Ciurria 19, Izzo 67 / Satriano 51)
  • Atalanta – Udinese 0-0
  • Fiorentina – AC Milan 2-1 (pen. Gonzalez 49, Jovic 87 / Hernadez 90+4)

Ciprian Tătărușanu a fost rezervă pentru AC Milan în înfrângerea cu Fiorentina. 

serie a

BUNDESLIGA, etapa 23

  • Augsburg – Bremen 2-1 (Beljo 6, Maier 46 / Stage 16)
  • Bochum – Schalke 0-2 (aut. Riemann 45, Bulter 79)
  • Mainz – Hoffenheim 1-0 (Barreiro 33)
  • Monchengladbach – Freiburg 0-0
  • Union Berlin – Koln 0-0
  • Stuttgart – Bayern Munchen 1-2 (Perea 88 / M. de Ligt 39, Choup-Moting 62)

Bundesliga

LA LIGA, etapa 24

  • Getafe – Girona 3-2 (Unal 2, 14, Mayoral 43 / Castellanos 54, Gutierrez 80)
  • Almeria – Villarreal 0-2 (Moreno 76, Morales 88)
  • Mallorca – Elche 0-1 (Boye 88)
  • Atletico Madrid – Sevilla 6-1 (Depay 23, 26, Griezmann 53, Carrasco 69, Morata 76, 90+2 / En Nesyri 39)

La Liga

Ligue 1, etapa 26

  • Lens – Lille 1-1 (aut. Fonte 41 / David 69)
  • PSG – Nantes 4-2 (Messi 12, aut. Hadjam 17, Pereira 60, Mbappe 90+2 / Blas 31, Ganago 38)

Ligue 1

04-03-2023
14:10

Eric Bicfalvi, decisiv pentru Ural Ekaterinburg în meciul cu Spartak Moscova

În vârstă de 35 de ani, Eric Bicfalvi continuă să facă meciuri memorabile în tricoul celor de la Ural Ekaterinburg. În ultima partidă, fotbalistul român a marcat golul de 2-1 pentru Ural în meciul de foc cu Spartak Moscova, locul 2 din campionatul de fotbal rus.

În cele din urmă Spartak Moscova a restabilit egalitatea în minutul 75, iar meciul s-a încheiat egal, scor 2-2 în etapa 18 din campionat. Ajuns în ianuarie 2017 la Ural, Eric Bicfalvi a înscris în minutul 64 prin alunecare după o centrare. În ierarhie, Ural ocupă locul 10 din 16, cu 22 de puncte în 18 meciuri. De cealaltă parte, Spartak Moscova se află pe poziția secundă la cinci puncte de liderul Zenit.

 


În Ucraina, Dinamo Kiev a suferit o înfrângere greu de digerat împotriva celor de la Inhulets, penultima clasată din primul eșalon al fotbalului din Ucraina, scor 0-2 în etapa 16. Astfel, echipa lui Mircea Lucescu a rămas pe locul trei în campionat, după liderul Dnipro și Șahtior Donețk, pe locul secund. 

Oaspeții au rezolvat partida încă din prima repriză. Kozak în minutul 12 și Odaryuk înainte de pauză au marcat singurele goluri ale meciului. 

04-03-2023
11:08

Ionuț Radu a fost desemnat omul meciului Nice - Auxerre

Auxerre a remizat pe terenul lui Nice, 1-1, și a ajuns la cinci jocuri fără înfrîngere. O contribuție decisivă la acest rezultat al oaspeților a avut-o portarul Ionuț Radu. Cel care a izbutit să apere o lovitură de pedeapsă și a intervenit decisiv la alte trei ocazii majore ale formației care-l are sub contract pe fostul rapidist Rareș Ilie.

Goalkeeper-ul român a fost evaluat cu nota 7, la egalitate cu coechipierii săi, Souleymane Toure și Gauthier Hein, de către L’Equipe. ”Ionuț Radu este unul dintre principalii actori ai revenirii lui Auxerre. A fost decisiv cu Lorient, etapa trecută, iar acum a avut patru intervenții salvatoare, printre care și un penalty”, au notat jurnaliștii francezi.

În plus, românul a fost desemnat omul meciului de către Team AJA.

03-03-2023
19:32

Meciuri europene, vineri, 3 martie

SERIE A, etapa 25

  • Napoli – Lazio 0-1 (Vecino 67)

LA LIGA, etapa 24

  • Real Sociedad – Cadiz 0-0

BUNDESLIGA, etapa 23

  • Borussia Dortmund – RB Leipzig 2-1 (Reus 21 pen., E. Can 39 / Forsberg 74)

LIGUE 1, etapa 26

  • Nice – Auxerre 1-1 (Laborde 45+1 / Hein 36)

Internaționalul român Ionuț Radu este titular în poarta oaspeților.

Un nou weekend fotbalistic european, cuprinzând etape complete în patru dintre cele cinci campionate de top de pe continent (Serie A, La Liga, Bundesliga și Ligue 1) are loc începând de vineri, 3 martie și până luni, 6 martie, inclusiv. Sunt foarte multe partide interesante, atât din zona locurilor de cupe europene, cât și din cea fierbinte, din subsol și destule vor fi transmise pe micile ecrane.

Napoli – Lazio, Betis Sevilla – Real Madrid și Borussia Dortmund – RB Leipzig sunt capetele de afiș din weekend european 3-6 martie

Cu etape complete, cele patru întreceri de top (Serie A, La Liga, Bundesliga și Ligue 1) oferă foarte multe meciuri interesante la cei doi poli ai clasamentului. În Serie A, unde Napoli a sprintat ca Usain Bolt pe lângâ toți ceilalți, partida Napoli – Lazio rămâne cea mai atractivă și pentru că oaspeții trag la top 4, iar antrenorul lor, Maurizio Sarri, are multe amintiri de neuitat din perioada petrecută sub Vezuviu.

ADVERTISEMENT

În La Liga, liderul FC Barcelona, fie și cu serioase probleme de lot la capitol ofensiv, rămâne clar favorită acasă în fața umbrei Valenciei. În Bundesliga, Borussia Dortmund – RB Leipzig este un meci vedetă pentru locurile de Champions League și pentru lupta pentru locul 2 în acest sezon, în care mai este implicată și Union Berlin.

Vineri, 3 martie

SERIE A, etapa 25

  • ora 21:45 Napoli – Lazio

LA LIGA, etapa 24

  • ora 22:00 Real Sociedad – Cadiz

BUNDESLIGA, etapa 23

  • ora 21:30 Borussia Dortmund – RB Leipzig

LIGUE 1, etapa 26

  • ora 22:00 Nice – Auxerre

Sâmbătă, 4 martie

SERIE A, etapa 25

  • ora 16:00 Monza – Empoli
  • ora 19:00 Atalanta – Udinese
  • ora 21:45 Fiorentina – AC Milan

LA LIGA, etapa 24

  • ora 15:00 Getafe – Girona
  • ora 17:15 Almeria – Villarreal
  • ora 19:30 Mallorca – Elche
  • ora 22:00 Atletico Madrid – FC Sevilla
ADVERTISEMENT

BUNDESLIGA, etapa 23

  • ora 16:30 Augsburg – Werder Bremen
  • ora 16:30 Bochum – Schalke 04
  • ora 16:30 Mainz – Hoffenheim
  • ora 16:30 Monchengladbach – Freiburg
  • ora 16:30 Union Berlin – FC Koln
  • ora 19:30 Stuttgart – Bayern Munchen

LIGUE 1, etapa 26

  • ora 18:00 Lens – Lille
  • ora 22:00 PSG FC Nantes

Duminică, 5 martie

SERIE A, etapa 25

  • ora 13:30 Spezia – Verona
  • ora 16:00 Sampdoria – Salernitana
  • ora 19:00 Inter – Lecce
  • ora 21:45 AS Roma – Juventus
ADVERTISEMENT

LA LIGA, etapa 24

  • ora 15:00 Valladolid – Espanyol
  • ora 17:15 FC Barcelona – Valencia
  • ora 19:30 Rayo Vallecano – Athletic Bilbao
  • ora 22:00 Betis Sevilla – Real Madrid

BUNDESLIGA, etapa 23

  • ora 16:30 Leverkusen – Hertha Berlin
  • ora 18:30 Wolfsburg – Eintracht Frankfurt

LIGUE 1, etapa 26

  • ora 14:00 Troyes – AS Monaco
  • ora 16:00 Montpellier – Angers
  • ora 16:00 Reims – Ajaccio
  • ora 16:00 Strasbourg – Brest
  • ora 16:00 Toulouse – Clermont
  • ora 18:00 Lyon – Lorient
  • ora 21:45 Rennes – Marseille
ADVERTISEMENT

Luni, 6 martie

SERIE A, etapa 25

  • ora 19:30 Sassuolo – Cremonese
  • ora 21:45 AC Torino – Bologna

LA LIGA, etapa 24

  • ora 22:00 Osasuna – Celta Vigo

Cine transmite la TV meciurile Napoli – Lazio, Betis Sevilla – Real Madrid, Borussia Dortmund – Leipzig și alte partide din weekend european 3-6 martie

Serie A, va oferi iubitorilor fotbalului italian și nu numai toate cele zece partide din cadrul etapei 25, începând cu meciul considerat cap de afiș al rundei, Napoli – Lazio, care deschide această rundă vineri, 3 martie. În schinb, din Bundesliga vor fi transmise numai trei partide, meciul vedetă de vineri seară Borussia Dortmund – Leipzig, sâmbătă Stuttgart – Bayern Munchen și duminică Wolfsburg – Eintracht Frankfurt.

La Liga, are un singur meci pe care nu îl vor transmite în direct, cel de sâmbătă, 4 martie, de la ora 17:15, de altminteri unul interesant, dintre Almeria și Villarreal, în rest toate celalte nouă jocuri vor figura în program. Inclusiv, evident, Betis Sevilla – Real Madrid, partida vedetă și FC Barcelona – Valencia. La polul opus sunt live-urile din Ligue 1. Doar Nice – Auxerre, în care îl putem vedea la lucru pe portarul oaaspeților, Ionuț Radu, vineri seară, PSG – FC Nantes sâmbătă seară, Troyes – AS Monaco și Rennes – Marseille duminică seară.

Vineri, 3 martie

  • ora 21:30 Borussia Dortmund – RB Leipzig (Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 3)
  • ora 21:45 Napoli – Lazio (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
  • ora 22:00 Nice – Auxerre (Orange Sport 1)
  • ora 22:00 Real Sociedad – Cadiz (Digi Sport 4, Orange Sport 4)

Sâmbătă, 4 martie

  • ora 15:00 Getafe – Girona (Digi Sport 4, Orange Sport 4, Prima Sport 3)
  • ora 16:00 Monza – Empoli (Orange Sport 3, Prima Sport 4)
  • ora 19:00 Atalanta – Udinese ((Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 3)
  • ora 19:30 Mallorca – Elche (Orange Sport 4)
  • ora 19:30 Stuttgart – Bayern Munchen (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
  • ora 21:45 Fiorentina – AC Milan (Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 3)
  • ora 22:00 PSG – FC Nantes (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 4)
  • ora 22:00 Atletico Madrid – FC Sevilla (Digi Sport 4, Orange Sport 4, Prima Sport 2)

Duminică, 5 martie

  • ora 13:30 Spezia – Verona (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 1)
  • ora 14:00 Troyes – AS Monaco (Digi Sport 4, Orange Sport 4, Prima Sport 4)
  • ora 15:00 Valladolid – Espanyol (Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 3)
  • ora 16:00 Sampdoria – Salernitana (Orange Sport 4)
  • ora 17:15 FC Barcelona – Valencia (Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 3)
  • ora 18:30 Wolfsburg – Eintracht Frankfurt (Digi Sport 4, Orange Sport 4)
  • ora 19:00 Inter – Lecce (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 4)
  • ora 19:30 Rayo Vallecano – Athletic Bilbao (Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 2)
  • ora 21:45 AS Roma – Juventus  (Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 3)
  • ora 21:45 Rennes – Marseille (Prima Sport 4)
  • ora 22:00 Betis Sevilla – Real Madrid (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)

Luni, 6 martie

  • ora 19:30 Sassuolo – Cremonese (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
  • ora 21:45 Torino – Bologna (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
  • ora 22:00 Osasuna – Celta Vigo (Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 3)

Napoli – Lazio, Betis Sevilla – Real Madrid și Borussia Dortmund – RB Leipzig sunt cele mai tari meciuri din campionatele lor în weekend european 3-6 martie

În fiecare dintre cele patru mari campionate există câteva partide la vârf. La italieni Napoli – Lazio întrunește aceste considerente pentru că liderul va întâlni una dintre formațiile care trag la top 4 și care poate pune probleme oricui în zi bună. Napoli e fără Raspadori și Mario Rui, romanii fără Casale și Pedro.

Real Madrid merge la Sevilla cu moralul praf după eșecul pe teren propriu în Cupa Spaniei în fața marelui rival FC Barcelona. Galacticii sunt fără accidentații Alaba și Mendy dar mai ales fără suspendatul Modric. Și Betis are cinci absenți. În Bundesliga meciul mare e vineri, Borussia Dortmund – Leipzig, cu cinci absenți la gazde și patru la oaspeți.

Liderul Barcelona, misiune ușoară acasă cu Valencia, PSG, repetiție generală acasă cu Nantes înainte de returul cu Nayern, în weekend european 3-6 martie

În La Liga liderul FC Barcelona, în continuare fără Lewandowski și Pedri, rămâne mare favorită acasă cu Valencia, echipa lui Xavi Hernandez având marea posibilitate a eventului campionat-cupă, după ce a câștigat la Madrid, în El Clasico, împotriva Realului, în semifinala tur a Cupei Spaniei.

În Ligue 1 liderul PSG joacă acasă cu deținătoarea Cupei Franței, FC Nantes și antrenorul Christophe Galtier are probleme serioase de lot, fiind out fundașii Hakimi, cel acuzat printre altele de viol și Kimpembe, mijlocașul Verratti și atacantul Neymar. E posibil ca măcar unul dintre Mbappe și Messi să fie odihnit pentru returul de foc de la Munchen, cu Bayern, din Champions League.

ADVERTISEMENT