News

Weekend incendiar în Liga 4! Arbitru bătut în Cluj, jandarmii chemaţi să apere adversarii în Alba şi poliţiştii au intrat pe teren în Vâlcea! Video

08.10.2019 | 11:02
Weekend incendiar in Liga 4 Arbitru batut in Cluj jandarmii chemati sa apere adversarii in Alba si politistii au intrat pe teren in Valcea Video
ADVERTISEMENT

A fost un weekend incendiar în Liga 4, nu doar în Casa Pariurilor Liga 1, unde a fost programat sâmbătă derby-ul FCSB – Dinamo 1-1. Meciul de pe Arena Naţională s-a lăsat cu incidente grave, după ce jandarmii i-au potolit cu greu pe fanii “câinilor”, însă forţele de ordine au avut treabă şi în campionatul judeţean.

Jandarmii au fost chemaţi la un meci din Liga 4 în weekend

Meciul dintre AFC Micești și Viitorul Sântimbru, programat în weekend-ul trecut în Liga 4 Alba, a adus incidente la final. Cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 2-2, după ce gazdele au egalat în minutul 90+3, moment în care a pornit un scandal între fanii echipei din Miceşti şi oficialii formaţiei oaspete. După fluierul final al partidei, jucătorii Viitorului Sântimbru nu au putut să părăsească vestiarul, motiv pentru care au fost chemaţi jandarmii prin apel la “112”.

ADVERTISEMENT

“De când am ajuns la stadion și până am plecat au fost doar injurii la adresa echipei mele și familiei mele aduse de un grup de oameni foarte alcoolizați care au dat cu petarde în timpul meciului, au aruncat cu lada de bere după brigadă, noroc cu gardul! Totul a degenerat în momentul când echipa mea a ajuns la vestiar și oamenii s-au adunat la gard și ne înjurau ca la ușa cortului, scuipau și au dat cu bere și suc pe mine, moment în care două persoane au sărit la bătaie la mine și la tatăl meu Ovidiu Hulea, vicepreședintele AJF Alba. Am sunat la 112 pentru că totul o luase deja razna neputând părăsi zona vestiarelor în siguranță”, a declarat Adrian Hulea, preşedintele Viitorului Sântimbru, pentru ziarulunirea.ro.

Weekend incendiar în Liga 4. Incidente grave la mai multe meciuri din divizia judeţeană
Weekend incendiar în Liga 4. Incidente grave la mai multe meciuri din divizia judeţeană

Arbitru bătut la un meci din Liga 4 Cluj: “L-a lovit cu pumnul în faţă”

Un alt incident grav a avut loc în Liga 4 Cluj, la meciul Viitorul Gârbău – Someșul Dej. A fost linişte şi pace până în minutul 44, când unul dintre jucătorii echipei gazde l-a bătut pe arbitru, nemulţumit de o decizie luată de acesta. Meciul a fost suspendat, iar Someşul Dej va câştiga la masa verde, în timp ce Marius Turlea, fotbalistul agresor se va alege cu o suspendare drastică.

ADVERTISEMENT

“A fost un joc liniştit până atunci, nu au fost probleme, dar la o decizie a arbitrului acel jucător l-a împins şi l-a lovit cu pumnul în faţă. Imediat jucătorii echipei gazdă au sărit să-l apere pe arbitru şi voi face un raport suplimentar în care voi scrie acest lucru. Jocul a fost chiar bun până atunci, spectaculos, dar a venit acea fază dintr-o dată. Şi după joc s-a repezit spre arbitru, dar tot jucătorii gazdă au fost cei care l-au protejat. Arbitrul va merge acum să-şi scoată certificat medical pentru că are buza umflată”, a comentat Marius Moholea, observatorul meciului de la Gârbău, pentru cjsport.ro.

Poliţiştii au intervenit în “Derby-ul Nordului” din Vâlcea

Duminică, la o zi după FCSB – Dinamo 1-1, s-a disputat “Derby-ul Nordului” în Liga 4 Vâlcea. Meciul dintre Foresta Malaia şi CS Lotru Brezoi s-a lăsat cu scântei între jucătorii celor două echipe. Jandarmii au stat la marginea terenului pentru a preveni vreun conflict între fotbalişti, iar la mijlocul primei reprize au pătruns poliţiştii pe gazon, care au aplanat un scandal. Oaspeţii au câştigat, scor 3-2, cu un gol marcat în ultimul minut, însă finalul meciului nu a mai adus vreun conflict.

ADVERTISEMENT

Bătaie generală în Liga 4 Satu Mare: “În viaţa mea nu am văzut aşa ceva”

Tot în weekend, dar în Liga 4 Satu Mare, meciul dintre Unirea Pișcolt și Viitorul Lucăceni a fost abandonat în minutul 80, la scorul 2-2, după ce jucătorii celor două formaţii s-au luat la bătaie pe teren. Incidentele grave s-au petrecut chiar sub ochii poliţistului din Pişcolt, care era în afara programului.

Bătaie la meciul Pișcolt – Lucăceni! Jucător fugărit pe teren

Bătaie la meciul Pișcolt – Lucăceni! Jucător fugărit pe teren. Informații găsiți aici: http://www.informatia-zilei.ro/sm/bataie-generala-la-meciul-piscolt-lucaceni-cursa-de-urmarire-pe-teren-video/

Gepostet von Informatia Zilei am Montag, 7. Oktober 2019

“De şapte ani sunt observator şi aşa ceva nu am văzut. Mai bine spus nu am văzut așa ceva în viața mea! Efectiv sunt șocat și acum. Sincer nici acum nu îmi dau seama cine cu cine s-a batut. Acolo dădea cine putea și încasa cine avea ghinion. Jucători, antrenori, spectatori, toată lumea se îmbrâncea, lovea. A fost ceva ca în filme. Era minutul 80 și scorul egal, 2-2, iar oaspeții forțau să înscrie. La un moment dat unul dintre jucătorii echipei oaspete a luat o minge de la marginea terenului pentru a o repune mai repede în joc, iar antrenorul gazdelor l-a certat. Schimbul de replici al celor doi a fost scânteia care a aprins scandalul. În câteva fracțiuni de secundă s-a format un meleu între jucători, după care au venit și suporterii celor două echipe și bătaia generală a început”, a spus Ioan Iuhaș, observatorul partidei.

ADVERTISEMENT