Fotbal international

Weekend-ul în care portarii s-au transformat în marcatori! Boloni şi Panathinaikos, pe lista victimelor. Video

21.03.2021 | 18:12
Weekendul in care portarii sau transformat in marcatori Boloni si Panathinaikos pe lista victimelor Video
ADVERTISEMENT

Se poate spune că aceste weekend a fost unul nebun în care portarii s-au transformat în marcatori în campionatele Europei, iar ultima victimă este Ladislau Boloni și echipa sa Panathinaikos Atena.

Startul a fost dat de portarul Sevillei, Yassine Bono, care a adus un punct formației sale în deplasarea cu Valladolid prin golul marcat în minutul 90+4.

ADVERTISEMENT

Marocanul a urcat în careul advers la ultima fază a meciului şi a marcat în poarta omologului său, după o fază în care mingea s-a plimbat ca la pinball prin careul gazdelor.

Transformare ireală a portarilor în adevărați marcatori

Nebunia din acest weekend a continuat în Grecia, acolo unde portarul formației Asteras Tripolis s-a transformat în marcator și în eroul echipei la partida cu Panathinaikos Atena, din prima etapă a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Loți Boloni a condus cu 2-0 prin reușitele italianului Federico Macheda și se părea că se îndreaptă spre o victorie lejeră, dar gazdele au început să spere după golul spaniolului Luis Fernandez, în minutul 84.

În căutarea unei egălări in extremis, gazdele au urcat cu tot efectivul în jumătatea celor de la Panathinaikos, iar la ultima fază, în minutul 90+7, au reușit imposbilul prin portarul Nikos Papadopoulos.

ADVERTISEMENT

Boloni e departe de titlu în Grecia

Elevii lui Boloni nu au reușit să îndepărteze balonul din apropierea propriului careu, același Luis Fernandez a reușit să centreze din partea stângă și portarul în vârstă de 30 de ani al celor de la Asteras a reușit să finalizeze cu o execuție de atacant veritabil.

În urma acestui rezultat, Panathinaikos Atena a rămas pe locul cinci în clasament, cu 46 de puncte, la 21 de puncte în urma liderului Olympiakos. Pentru trupa lui Loți Boloni urmează două meciuri extrem de dificile, cu PAOK Salonic și cu Olympiakos.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, Ladislau Boloni a făcut o analiză a fotbalului românesc și a spus că există mulți jucători talentaţi, dar care evoluează mai tot timpul cu frâna de mână trasă.

ADVERTISEMENT