Sport

Wembley se umple de vedete pentru finala Euro 2020! Staruri de la Hollywood și nume grele ale fotbalului, prezente la Italia – Anglia

Euro 2020 a ajuns la ultimul meci, cel mai important, iar la marea finală de pe Wembley vor fi prezente numeroase vedete din fotbal și nu numai.
11.07.2021 | 21:32
Wembley se umple de vedete pentru finala Euro 2020 Staruri de la Hollywood si nume grele ale fotbalului prezente la Italia  Anglia
ADVERTISEMENT

Roberto Mancini a anunțat o formație fără surprize, însă Gareth Southgate a ales să joace în premieră cu o linie de trei fundași centrali.

Fanii englezi sunt pregătiți de marele meci, mulți dintre ei luând cu asalt străzile Londrei încă de la primele ore ale dimineții.

ADVERTISEMENT

Finala Euro 2020 a adus o mulțime de vedete pe Wembley

De departe, finala Euro 2020 stârnește cel mai mare interes din fotbal în acest an, iar o mulțime de vedete și-au anunțat prezența pe Wembley pentru a asista la duelul de vis dintre Italia și Anglia.

Trupa lui Gareth Southgate va avea susținerea Casei Regale, în tribunele celui mai celebru stadion urmând să stea prințul William, soția sa, Kate Middleton și fiul lor George. De asemenea, pe stadion va veni și premierul Boris Johnson, un pasionat de fotbal.

ADVERTISEMENT

De la cel mai important meci al verii nu putea lipsi nici primarul Londrei, Sadiq Khan, președintele UEFA, Aleksander Ceferin, sau foste glorii ale fotbalului englez, precum David Beckham, Wayne Rooney, Rio Ferdinand sau Sir Geoff Hurst, omul care a marcat trei goluri în finala Mondialului din 1966, singurul trofeu major din istoria Angliei.

”Venind pe tunelul de pe Wembley am simțit că nu doar stadionul era acolo, ci toată țara era acolo. Așa se simte astăzi. Le-aș spune jucătorilor să facă ceea ce au făcut până în acest moment, au fost magnifici până acum.

ADVERTISEMENT

”Viața jucătorilor se va schimba. Câștigând un turneu important în propria țară este o realizare magnifică și vor fi amintiți pentru totdeauna”, a declarat Geoff Hurst înaintea marii finale.

Mari artiști vin să vadă Italia – Anglia

Italienii vor fi susținuți de președintele țării, Sergio Mattarella, de cel al federației, Gabriele Gravina, de legendarul antrenor Fabio Capello, de foștii campioni mondiali Alessandro Nesta și Gianluca Zambrotta, de fosta scrimeră Valentina Vezzali și de tenismenul Matteo Berrettini, care astăzi a pierdut finala de la Wimbledon în fața lui Novak Djokovic.

ADVERTISEMENT

Pe Wembley va fi prezent și celebrul actor american Tom Cruise, un susținător recunoscut al Angliei, dar și fotomodelul britanic Kate Moss. Alte nume mari din showbiz care nu vor rata marea finală sunt Mick Jagger, Ed Sheeran, Robbie Williams, Adele și Noel Gallagher.

De la ultimul act al turneului final nu putea lipsi nici președintele FIFA, Gianni Infantino, care a venit în Marea Britanie direct de la Rio de Janeiro unde a fost prezent la ultimul act al Copei America dintre Argentina și Brazilia.

Infantino beneficiază de înțelegerea pe care UEFA a avut-o cu autoritățile britanice ca personalitățile care vin din țări aflate pe lista roșie din punctul de vedere al Covid-19 să nu intre în carantină.

ADVERTISEMENT