Wenger a vorbit pentru prima dată despre plecarea de la Arsenal! “Sunt responsabil”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
25/03/2018, 18:10
Wenger a vorbit pentru prima dată despre plecarea de la Arsenal! “Sunt responsabil”

Arsene Wenger are şanse mici să mai continue la Arsenal din sezonul viitor. Presa din Germania anunţă că Thomas Tuchel ar fi ajuns deja la o înţelegere cu formaţia din capitala Angliei – VEZI DETALII AICI.

Antrenorul francez a vorbit despre posibilitatea să fie dat afară de la echipă din vară. “Când înaintezi în vârstă, cu atât există o formă de discriminare. Pot să accept asta, dacă rezultatele nu sunt bune. E o meserie în care trebuie să suporţi consecinţele. Accept orice. Sunt într-o poziţie în care trebuie să am rezultate şi sunt responsabil pentru acest lucru”, a declarat Arsene Wenger într-un interviu pentru beIN Sports.

Wenger, 22 de ani alături de Arsenal

Arsene Wenger o antrenează pe Arsenal din octombrie 1996, fiind în acest moment cel mai longeviv antrenor din Premier League. În cei 22 de ani petrecuţi pe banca tehnică a “tunarilor”, antrenorul francez a cucerit 17 trofee.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×