Fotbal international

Galerie Foto. Englezii nu au scăpat nici ei de zăpadă! Jucătorii lui Arsenal s-au bătut cu bulgări la ultimul antrenament

Fotbaliştii lui Arsenal s-au antrenat în zăpadă, în urma ninsorii abundente care a pus stăpânire pe capitala Angliei.
28.02.2018 | 19:41
ADVERTISEMENT

Jucătorii pregătiţi de Arsene Wenger s-au pregătit în condiţii de iarnă la London Colney, centrul de pregătire al echipi, înaintea partidei din Premier League cu Manchester City. Formaţia din nordul Londrei a fost învinsă categoric în Cupa Ligii Angliei de Manchester City, 3-0, în partida disputată în weeekend. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO

Londonezii nu au ezitat să se prezinte la antrenamentul comandat de tehnicianul francez, în ciuda ninsorii care a creat un adevărat haos în Marea Britanie. Cel mai fericit de prezenţa zăpezii a părut să fie puştiul Reiss Nelson, colegul lui Vlad Dragomir, fiind cel care a început o adevărată bătaie cu zăpadă.

ADVERTISEMENT

Wenger, supărat la finalul meciului din Cupa Ligii

“Suntem foarte, foarte dezamăgiţi, deoarece am pierdut un meciimportant. Avem nevoie acum să ne revenim şi să ne pregătim pentru următoarea provocare împreună.  Ei au avut trei şuturi pe poartă şi noi două. Trebuie să tratăm mai bine momente decisive şi să avem o mai mare libertate”, a spus Wenger la finalul meciului din Cupa Ligii.

Manchester City domină autoritar clasamentul din Premier League şi are în acest moment un avans de 13 puncte în faţa celor de la Manchester United. Arsenal este doar pe şase în campionat şi are de recuperat 12 puncte pentru a urca pe podium.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri