Duelul GIGANŢILOR: Wenger şi Mourinho se întîlnesc din nou în Anglia

Claudiu Melinte   
în Nicio categorie
29/10/2013, 14:57
Duelul GIGANŢILOR: Wenger şi Mourinho se întîlnesc din nou în Anglia

Cei doi tehnicieni sunt gata să se reîntalnescă după mulţi ani în derby-ul londonez, care va avea loc în această seară pe Emirates, contînd pentru runda a 4-a a Cupei Ligii Angliei.

Managerul lui Arsenal a declarat că nu pare surprins deloc de întoarcerea lui Mourinho în Anglia şi spune că este pregătit să-l întalnescă din nou pe portughez într-un duel direct. Tunarii au cîştigat 9 din ultimele 10 meciuri disputate acasă, dar Wenger nu a învins niciodată o formaţie condusă de Jose Mourinho. The Special one a cîştigat 6 trofee în timpul ultimului său mandat la Chelsea, printre care două Cupe ale Ligii Angliei.

În perioada în care Mourinho a antrenat-o pe Chlesea, Wenger a dezvoltat o relaţie destul de competitivă cu tehnicianul portughez, dar acesta a recunoscut că este fericit pentru întoarcerea lui Mourinho în fotbalul britanic.

”Nu m-a surprins întoarcerea lui Mourinho pentru că s-a tot discutat despre întoarcerea lui. Cînd a plecat de la Madrid a părut a fi cea mai buna şansă pentru el să se întoarcă.În Premier League cel mai important element este calitatea jocului practicat de echipe, iar echipele lui Mourinho mereu iţi oferă un joc de-o calitate foarte bună” a declarat Wenger pentru site-ul oficial al tunarilor.

Ambii manageri vor juca cu mai multe rezerve fiind al doilea meci în 3 zile atît pentru Chelsea cît şi pentru Arsenal.

 

 

Închide ×