Wenger nu a renunţat! “Arsenal mai are şanse la titlu”

Dan Rosu   
în Pariuri sportive
31/10/2014, 18:02
Wenger nu a renunţat! “Arsenal mai are şanse la titlu”

Arsene Wenger este un luptător. Francezul o demonstrează şi în acest sezon. Arsenal are numai trei victorii în primele nouă etape din Premier League, dar Wenger nu a renunţat încă la lupta pentru cîşigarea campionatului.

“Arsenal mai are şanse la titlu. Am o încredere ieşită din comun că vom reveni şi vom arăta asta pe teren”, a surprins managerul “tunarilor” înainte de meciul cu Burnley.

Chelsea s-a depărtat deja la nouă puncte de Arsenal. Jose Mourinho a cîştigat şi duelul cu Wenger de pe Stamford Bridge, cu 2-0. Chiar şi aşa, tehnicianul trupei de pe Emirates nu crede că liderul Chelsea va repeta performanţa lui Arsenal, de a cîştiga campionatul neînvinsă.

“Chelsea are o postură favorabilă acum, dar nu am fi realişti dacă ne-am gîndi deja că a luat titlul. Mai sunt foarte multe meciuri de disputat. E prea devreme să vorbim despre asta”, a  spus Wenger.

În sezonul 2003-2004, Arsenal a pus mîna pe trofeul de campioană, fără să piardă niciunul dintre cele 38 de meciuri disputate în Premier League. Atunci, “tunarii” au terminat sezonul cu 90 de puncte, după 26 de victorii şi 12 egaluri.

Închide ×