Wenger o ameninţă pe Bayern! “Sîntem mai puternici ca anul trecut”

Claudiu Melinte   
în Pariuri sportive
19/02/2014, 11:53
Wenger o ameninţă pe Bayern! “Sîntem mai puternici ca anul trecut”

Arsene Wenger are încredere că Arsenal poate să elimine Bayern Munchen în optimile Ligii Campionilor. Antrenorul tunarilor susţine că parcursul bun din campionat al echipei le dă speranţe în dubla manşă împotriva germanilor.

Anul trecut, cele 2 echipe s-au întalnit în aceeaşi faza a competiţiei, Bayern reuşind să se califice greu datorită golurilor din deplasare. Arsene Wenger e determinat să evite acelaşi deznodămînt.

“Avem un puternic spirit de echipă, o dorinţă mare de a trece mai departe şi o echipă unită. Încrederea e construită pe rezultate, şi pînă la urmă, sîntem mai puternici decît în urmă cu un an” a declarat Wenger.

Antrenorul tunarilor a făcut şi o comparaţie cu situaţia echipei de anul trecut şi crede că jucătorii lui stau mai bine la capitolul moral după ultimele rezultate.

“Anul trecut am pierdut calificarea din cauza golurilor primite acasă şi eu cred că este important să nu primim gol pe teren propriu. Evoluţia noastră de pe teren propriu va fi vitală în economia acestei duble manşe. Însă, eu cred că acum stăm mult mai bine la capitolul mental decît în urmă cu un an. Atunci am pierdut în Cupă cu Blackburn, ceea ce a fost o mare dezamagire pentru noi, însă acum venim după o victorie cu Liverpool şi suntem foarte determinaţi să cîştigăm meciul cu Bayern” a adaugat antrenorul tunarilor.

Închide ×