Foto. “Wenger out” de la Arsenal! Protestul inedit al unei vedete din Anglia

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
16/04/2018, 11:27
Foto. “Wenger out” de la Arsenal! Protestul inedit al unei vedete din Anglia GALERIE FOTO

Arsene Wenger are zilele numărate la Arsenal. Fanii echipei de pe “Emirates” i-au cerut demisia în mod constant în ultimele sezoane, din cauza rezultatelor slabe ale echipei. Recent, Piers Morgan, cunoscut om de televiziune şi fan al “tunarilor” a protestat într-un mod inedit.

În weekend, Arsenal a fost învinsă de Newcastle United, scor 1-2, în etapa a 34-a din Premier League. Înfrângerea nu a fost digerată de Piers Morga, care i-a cerut demisia lui Arsene Wenger în direct. În timpul emisiunii “Bună dimineaţa, Marea Britanie”, pe ecranul din studioul emisiunii a apărut mesajul “Wenger out”. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Arsene Wenger, 22 de ani la cârma lui Arsenal

Nu este prima oară când Piers Morgan îl atacă direct pe Arsene Wenger, jurnalistul britanic contestându-l pe antrenor francez după fiecare insucces al lui Arsenal. Tehnicianul de 68 de ani îi pregăteşte pe “tunari” din 1996, timp în care a câştigat 17 trofee în Anglia.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.