Fotbal international

Wenger şi-a aflat succesorul la Arsenal! Cine l-ar putea înlocui

Autor: Razvan Nicolae | 19.04.2018 | 09:56
Wenger şi-a aflat succesorul la Arsenal! Cine l-ar putea înlocui
Arsene Wnger, 22 de ani la Arsenal

Arsene Wenger are un nou sezon dezamăgitor la Arsenal, dar care ar putea să fie salvat de câştigarea Europa League. Antrenorul francez a semnat anul trecut prelungirea contractului pe două sezoane cu formaţia londoneză şi ar putea să plece de la echipă abia în vara anului viitor.

Daily Mail a anunţat că Patrick Vieira i-ar putea lua locul lui Arsene Wenger pe banca tehnică a lui Arsenal. Condiţia este ca antrenorul francez să plece la finalul sezonului, ceea ce s-ar putea întâmpla dacă “tunarii” nu vor câştiga Europa League. În cazul unui succes în Europa, tehnicianul de 68 de ani va fi lăsat să-şi ducă la bun sfârşit contractul.

Arsene Wenger, contestat de fanii lui Arsenal

Fanii lui Arsenal ar fi mulţumiţi cu plecarea lui Arsene Wenger de la Arsenal, acesta fiind intens contestat în ultimele sezoane. Recent, Piers Morgan, cunoscut jurnalist britanic, l-a criticat dur pe tehnicianul francez – VEZI DETALII AICI. În prezent, Patrick Vieira, fost jucător la Arsenal între 1996 şi 2005, este antrenorul lui New York City FC, pe care a preluat-o din 2016.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!