Fotbal international

Werder Bremen – Bayern Munchen 1-2 în Bundesliga. Gnabry a reușit “dubla.” Video

01.12.2018 | 18:22
Werder Bremen  Bayern Munchen 12 in Bundesliga Gnabry a reusit dubla Video
ADVERTISEMENT

Werder Bremen – Bayern Munchen s-a jucat sâmbătă, 1 decembrie, în runda cu numărul 13 din Bundesliga. Gnabry a deschis scorul pentru Bayern în minutul 20 al întâlnirii de pe Weserstadion, iar Werder a egalat prin Yuya Osaka, în minutul 33. Gnabry a mai marcat o dată în repriza secundă, stabilind scorul final al partidei, Werder – Bayern 1-2. Gazdele au rămas în 10 oameni pe final de meci, după ce Moisander a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. În urma acestei victorii, Bayern urcă pe locul 3 în clasament, cu 24 de puncte.


Fluier final! Werder Bremen – Bayern Munchen s-a terminat 1-2!

Minutul 90+3. Moisander primește al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Minutul 50. Gnabry reușește “dubla”, după ce mingea îi ajunge la picior cu noroc, fiind deviată de un adversar. E 2-1 pentru Bayern!

ADVERTISEMENT


Minutul 33. Yuya Osaka reușește egalarea pentru gazde.


Minutul 20. Gnabry deschide scorul pentru Bayern Munchen. Golul este validat abia după ce arbitrul consultă VAR.


Minutul 1. S-a dat startul în partida Werder Bremen – Bayern Munchen!


Bayern Munchen este abia pe locul 5 în campionat după 12 etape, cu 21 de puncte, la 9 lungimi de undă în spatele liderului Borussia Dortmund. De cealaltă parte, Werder Bremen ocupă poziția a 7-a, cu 18 puncte, la egalitate cu Mainz.

ADVERTISEMENT

Werder Bremen – Bayern Munchen Live Stream Online pe Digi Sport şi Telekom Sport

Trupa antrenată de Niko Kovac vine după trei meciuri consecutive fără victorie în campionat, însă încrederea echipei poate veni din victoria cu 5-1 împotriva Benficăi Lisabona în Champions League. Bayern este calificată deja în fazele eliminatorii și în plus poate beneficia de aportul adus de Thiago Alcantara și Kingsley Coman, în cazul în care aceștia vor fi utilizați de antrenorul croat. Bremen are și ea problemele ei, după ce și-a pierdut forma bună din startul sezonului. Egalul din etapa a 12-a obținut pe terenul lui Freiburg a fost singurul rezultat pozitiv din ultimele patru deplasări. Meciul Werder Bremen – Bayern Munchen este transmis de Digi Sport și Telekom Sport, sâmbătă, de la ora 16.30.

Werder Bremen – Bayern Munchen LIVE STREAM ONLINE TV Bundesliga pe FANATIK.RO

Partida mai poate fi urmărită în format live video pe site-ul FANATIK.RO. Niko Kovac va alinia cel mai probabil același prim 11 în partida cu Werder în speranța că jucătorii vor repeta performanța din Champions League. În ciuda poziției din clasament, Bayern dă dovadă de forță ofensivă, reușind să marcheze câte trei goluri cu Borussia Dortmund și Fortuna Dusseldorf în Bundesliga. Bavarezii sunt favoriți și în partida de pe Weserstadion și este de așteptat să câștige la scor.

ADVERTISEMENT