Fotbal intern

“Eram de mult timp hotărît să vin la Steaua, să ajut”

Negocierile steliştilor cu Wesley sînt tot mai intense. "Îmi doresc să joc la Steaua!", a declarat brazilianul pentru Digi Sport. Wesley este dorit foarte mult de către Gigi Becali, iar totul se...
29.08.2013 | 16:32
Eram de mult timp hotarit sa vin la Steaua sa ajut
ADVERTISEMENT

Negocierile steliştilor cu Wesley sînt tot mai intense. “Îmi doresc să joc la Steaua!”, a declarat brazilianul pentru Digi Sport. Wesley este dorit foarte mult de către Gigi Becali, iar totul se va decide în următoarele zile.

Brazilianul şi-a reziliat contractul cu Al Hilal şi e dornic să joace cu Steaua în Liga Campionilor. “Vreau să joc cît mai repede, pentru că mi-e tare dor de fotbal. Cine mă cunoaşte ştie că eu iubesc fotbalul şi vreau să vin cît mai repede. Eu am vorbit cu reprezentanţii Stelei şi le-am spus că eu vreau să vin în România, să mai joc 2-3 ani aici, cît mai pot la un nivel bun. Aici a fost cel mai bine pentru mine şi am vorbit să vin aici. Singura echipă din ţară care a arătat interes a fost Steaua”, a declarat atacantul la DigiSport.

ADVERTISEMENT

Negocieri înainte de Legia

Jucătorul a dezvăluit că tratativele cu Steaua au început în urmă cu trei săptămîni. “Eram de mult timp hotărît să vin la Steaua. Înainte de meciul cu Legia, era deja în capul meu să vin în România. Nu e vorba de Liga Campionilor. Sînt foarte bucuros că Steaua e califcată şi ar fi o plăcere pentru mine să vin, să îi ajut, să joc”, a declarat Wesley.

Întîlnire decisivă cu Reghecampf

Wesley aşteaptă ca transferul să fie perfectat în următoarele zile. El are programată o întîlnire şi cu antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf. “Zilele următoare mă întîlnesc cu Reghecampf. Eu sper ca transferul să se rezolve. Mi-e dor de fotbal, vreau să rezolv cît mai repede”, a mai spus fostul jucător al Vasluiului.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui a decedat

Jucătorul a dezvăluit că în ultima perioadă a trăit o imensă dramă: tătăl lui a decedat. “Lumea trebuie să ştie că a fost o lună grea pentru mine. A murit tatăl meu acum şi mi-a fost foarte greu. În plus, perioada petrecută la arabi nu a fost ok pentru mine”, a încheiat Wesley.