Sport

Wesley Lopes și Adrian Porumboiu, revedere de senzație după zece ani: „N-am băut bere și n-am mâncat nici mici împreună”

Wesley Lopes da Silva (41 de ani) a venit în vacanță în România și, evident, nu putea să nu se întâlnească cu fostul său patron de la FC Vaslui Adrian Porumboiu (71 de ani).
04.06.2022 | 14:39
Wesley Lopes si Adrian Porumboiu revedere de senzatie dupa zece ani Nam baut bere si nam mancat nici mici impreuna
Adrian Porumboiu și Wesley Lopes. FOTO: Instagram Wesley Lopes
ADVERTISEMENT

Wesley Lopes a jucat trei ani la FC Vaslui, în perioada 2009-2012, și a rămas extrem de atașat de fostul finanțator al moldovenilor, Adrian Porumboiu. Brazilianul a venit în vacanță în România și, înainte de a pleca în țara natală, a ținut morțiș să se întâlnească cu fostul său boss.

Super întâlnire între Wesley și Adrian Porumboiu: „Mi-era dor de fratele meu”

Fostul atacant a reușit să își îndeplinească dorința și s-a văzut cu fostul arbitru FIFA. Cei doi s-au întâlnit în București, iar sud-americanul a împărtășit experiența cu urmăritorii săi de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Mi-era dor de fratele meu. Nu am băut bere și nu am mâncat mici împreună, dar vorbim de 2 ore”, a fost mesajul lui Wesley, care a însoțit fotografia postată pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by W80 (@wesleylopes80)

Wesley face lobby pentru jucătorii brazilieni în Liga 1: „România e a doua mea casă”

Wesley Lopes este în mod cert unul dintre cei mai buni fotbaliști străini care au jucat vreodată în campionatul României. Brazilianul nu a evoluat însă doar la Vaslui. În sezonul 2014-2015 a fost legitimat la Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Brazilianul, care a ajuns la 41 de ani, este al doilea golgheter din istoria Ligii 1, cu 64 de reușite, două mai puține decât conaționalul și prietenul său, Eric de Oliveira.

„Acum m-am decis sa deschid o academie de fotbal pentru a ajuta tinerii care nu au viitor. Vreau să îi iau de pe stradă să îi aduc la fotbal.

ADVERTISEMENT

Prin acestă modalitate îi împiedic și din a se apuca de rele. Mai bine sa vină la fotbal, decât să ajungă la pușcărie.

Suntem abia la început. Avem cinci sau șase antrenori. Suntem în dezvoltare. Vreau să aduc tineri talentați în România.

ADVERTISEMENT

Mă interesează să colaborez cu cluburile din Liga 1. Ar fi o realizare pentru mine să pot aduce jucători aici. România este a doua mea casă”, a spus Wesley, la AS.ro.

ADVERTISEMENT