Fanatik Show

Agentul lui Varela: “Şanse să semneze!” Meme: “Nu vine!”

UPDATE 19:20 Mihai Stoica, managerul Stelei, subliniază faptul că fundaşul african nu va mai ajunge în Ghencea.  "Situaţia lui Varela e extrem de complicată, şansele sînt foarte mici. El a...
02.09.2013 | 14:38
Agentul lui Varela Sanse sa semneze Meme Nu vine

UPDATE 19:20 Mihai Stoica, managerul Stelei, subliniază faptul că fundaşul african nu va mai ajunge în Ghencea.  “Situaţia lui Varela e extrem de complicată, şansele sînt foarte mici. El a plecat la selecţionata Insulelor Capului Verde, nu se mai pune problema acum ca el să mai fie achiziţionat de Steaua”, a punctat MM la FANATIK SHOW.

UPDATE 17:48 Antonio Teixeira, impresarul lui Varela, susţine că transferul este foarte aproape de a se realiza. “Chiar acum sîntem la negocieri. Mai sînt cîteva detalii de pus la punct în contractul jucătorului, dar eu cred că sînt şanse foarte mari ca Fernando să devină în această seară jucătorul Stelei“, a declarat Teixeira pentru FANATIK. Preţul pe care Steaua îl va achita Vasluiului este de 1,1 milioane de euro.

UPDATE 15.16 Pe lîngă Neagu, Steaua este aproape să-l ia şi pe Varela. “Roş-albaştrii” au ajuns la un acord cu FC Vaslui pentru transferul lui Varela. “E posibil, ba chiar probabil, ca pînă diseară să fie jucătorul Stelei. Noi nu ne opunem. Singura problemă rămîne că fotbalistul este plecat la naţională, iar Steaua trebuie să obţină semnătura lui în următoarele ore. Totuşi, sînt convins că datorită mijloacelor moderne de comunicare, transferul se va efectua”, a dezvăluit preşedintele moldovenilor, Dragoş Iftimie, la sport.ro.

UPDATE 14:38 Situaţia transferurilor Stelei este în aer. Cu doar zece ore înainte de limita în care formaţia din Ghencea poate trimite la UEFA lista cu fotbaliştii pentru Liga Campionilor, mai multe mutări preconizate de oficialii roş-albaştrilor au intrat în impas. Astfel, la această oră, doar Ionuţ Neagu, de la Oţelul, este sigur că va ajunge sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf. Mijlocaşul se află acum în drum spre Bucureşti pentru a semnat actele. Pe de altă parte, aducerile lui Wesley şi Varela întîmpină dificultăţi la contractele jucătorilor.

Telenovela transferului lui Wesley Lopes la Steaua se apropie de final. După mai bine de doi ani de cînd “roş-albaştrii” au tot încercat în acest timp să obţină semnătura jucătorului brazilian, ei bine, în cursul zilei de mîine actele se vor semna. FANATIK a aflat că fostul golgheter al Ligii 1 a reuşit să-şi rezolve amiabil rezilierea contractului cu Al Hilal, iar în cursul zilei de azi, se va întîlni cu Victor Becali pentru a pune la punct toate detaliile înregimentării la echipa din Ghencea. Surse din anturajul jucătorului ne-au dezvăluit că acesta va încasa de la Gigi Becali o primă de instalare de 300.000 de euro şi va primi un salariu de 30.000 de euro pe lună. Remuneraţia lunară corespunde ofertei pe care Gigi a făcut-o de la Jilava şi i-a trimis-o lui laurenţiu Reghecampf, scrisoare pe care FANATIK v-a prezentat-o în exclusivitate, pe 30 august. Brazilianul va semna pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Tags: