Sport

Wesley și Adailton, doriți „la pachet” la un club din SuperLiga: „Să vedem ce se întâmplă”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, nu exclude varianta ca 2 foști brazilieni de la FC Vaslui să ajungă la formația pregătită de Mihai Teja.
04.10.2022 | 12:12
Wesley si Adailton doriti la pachet la un club din SuperLiga Sa vedem ce se intampla
Wesley și Adailton, foștii brazilieni de la FC Vaslui, ar putea ajunge la Botoșani în iarnă. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Botoșani traversează o perioadă foarte slabă în campionat. Formația antrenată de Mihai Teja a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie, iar meciul cu Rapid se va dovedi decisiv pentru viitorul lui Teja pe banca moldovenilor.

Valeriu Iftime nu exclude să-i aducă „la pachet” pe Wesley și Adailton în iarnă

Valeriu Iftime a declarat că i-ar putea aduce „la pachet” pe foștii brazilieni de la FC Vaslui Wesley și Adailton. Cel din urmă ar urma să îl înlocuiască pe Mihai Teja pe banca moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Adailton a fost aproape să semneze cu FC Botoșani și în vară. De asemenea, Valeriu Iftime a declarat după înfrângerea drastică cu Sepsi, scor 0-7, că vrea să îl aducă pe Adailton în cadrul clubului.

„Varianta Adailton există! Ce vreți să mai spun? Dacă vine Adailton în România, pentru mine și pentru fotbalul din Botoșani este o salvare imensă. S-a pus problema Adailton înainte de numirea lui Mihai Teja”, a mărturisit Iftime, pentru playsport.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, despre situația lui Wesley și Adailton: „Vin la pachet”

FC Botoșani traversează în continuare o perioadă foarte slabă, iar Valeriu Iftime are de gând să producă schimbări majore în cadrul clubului. Totuși, variantele Wesley și Adailton sunt excluse până în iarnă.

„Exclud variantele Adailton și Wesley până în iarnă. L-am vrut pe Adailton înainte de Mihai Teja, dar atunci avea niște discuții, nu era sigur și am crezut mai mult în Mihai.

ADVERTISEMENT

Acum să vedem ce se întâmplă. Wesley este translatorul lui, vin la pachet”, a declarat Valeriu Iftime, la Prima Sport. Adailton și-a început cariera de antrenor în 2017. Fostul fotbalist care a evoluat pentru Vaslui în perioada 2010-2012, a fost „secund” timp de 2 sezoane la Poli Virtus Verona în perioada 2017-2019, iar în iunie-octombrie 2019 a fost „principal” la Vigor Carpaneto.

Meciul cu Rapid, decisiv pentru Mihai Teja

Mihai Teja s-a declarat nemulțumit după remiza dintre Botoșani și Universitatea Cluj. Fostul antrenor de la FCSB a mărturisit că va avea discuții cu Valeriu Iftime. Totuși, patronul moldovenilor și-a pierdut răbdarea și a declarat că Botoșani nu trebuie să piardă cu Rapid.

ADVERTISEMENT

În caz contrar, Mihai Teja va fi nevoit să părăsească banca echipei din Moldova. „Din păcate, nu producem fotbal. Suntem într-o situaţie destul de dificilă mental. Cred că frica și-a spus mult cuvântul asupra jocului. Dacă jucăm prost cu Rapid şi ne bate Rapidul, bănuiesc că va trebui să schimbăm antrenorul.

Botoşaniul, în opinia mea, astăzi, este o echipă care se bate la locurile de baraj. Aşa jucăm. Atât producem. O echipă care avea blazon, la un moment dat, acum este o amintire tristă şi asta mă deranjează şi mă doare teribil”, a mărturisit Valeriu Iftime, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT