Fotbal international

Wesley Sneijder a divorțat de Yolanthe Cabau. Cum arată femeia la care a renunțat fotbalistul. GALERIE FOTO

06.03.2019 | 17:24
Yolanthe Cabau, femeia de care a divorțat Wesley Sneijder

Wesley Sneijder, actualul jucător al formației Al Gharafa, a decis să divorțeze de Yolanthe Cabau, femeia care i-a fost alături mai bine de 10 ani. Mijlocașul olandez în vârstă de 34 de ani a fost cel care a depus actele pentru a se separa de frumoasa Yolanthe, dar anunțul că au pus stop căsătoriei a fost făcut printr-un comunicat comun.

Wesley Sneijder a divorțat de Yolanthe Cabau

Wesley Sneijder și Yolanthe Cabau s-au cunoscut în 2009,  în Italia, și relația dintre ei a devenit cunoscută după ce au fost surprinși sărutându-se într-o parcare. În iunie 2010 au decis să își unească destinel. Cinci ani mai târziu s-a născut Xess Xava. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani mai are și un alt fiu, Jessey, dintr-o relație precedentă.

Se pare că decizia a fost luată după ce Wesley Sneijder s-a arătat nemulțumit de faptul că Yolanthe Cabau a refuzat să îl urmeze la Al Gharafa, toate acestea deoarece tânăra în vârstă de 33 de ani și-a dorit să își continue cariera în televiziune. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Yolanthe Cabau în timpul unei ședințe foto pe plajă
Yolanthe Cabau în timpul unei ședințe foto pe plajă

Cristi Chivu a fost invitat la nunta lui Wesley Sneijder cu Yolanthe

La nunta dintre cei doi care a fost organizată la un castel din apropiere de Siena au participat și Cristi și Adelina Chivu, fostul internațional român fiind un apropiat al starului olandez. La eveniment au participat și Rafael van der Vaart, Ivan Ramiro Cordoba și Sulley Muntari, fratele fostului jucător al FCSB-ului, Sulley Muniru.

Wesley Sneijder a renunțat la echipa națională a Olandei, toate acestea după ce a bifat 133 de selecții. Acesta a debutat în naționala Olandei în 2003, la un meci amical jucat împotriva Portugaliei. Ultima sa partidă pentru prima reprezentativă a avut loc în noiembrie 2017 când “Portocala Mecanică” s-a duelat cu România.

Tags: