Fotbal intern

Wesley Sneijder apreciază FCSB, după amical: “A arătat bine”

14.07.2018 | 15:03
Wesley Sneijder apreciaza FCSB dupa amical A aratat bine

Wesley Sneijder apreciază FCSB, după amicalul care a avut loc în cadrul cantonamentului din Olanda. Jucătorul care evoluează acum la Al Gharafa a lăudat echipa antrenată de Nicolae Dică şi spune că jocul vicecampionilor României a arătat bine.

Olandezul, care a jucat în carieră la echipe precum Ajax Amsterdam, Real Madrid şi Inter, spune că orice înfrângere este supărătoare, chiar dacă este vorba despre un meci amical, după ce FCSB s-a impus în faţa echipei sale cu scorul de 2-1.

Wesley Sneijder apreciază FCSB

“Nu ştiu dacă a jucat cu echipa completă, dar astăzi a arătat bine, a avut o prestaţie bună. Încă suntem în pregătiri, aşa că scorul nu e important. Bineînţeles, e supărător să pierzi la final, în ultima secundă. Per total, a fost un meci bun făcut de ambele echipe”, a declarat Sneijder, citat de Telekomsport.

Wesley Sneijder apreciază FCSB, după amical . Jucătorul, în tricoul echipei naţionale a Olandei
Wesley Sneijder apreciază FCSB, după amicalul care a avut loc în Olanda. Jucătorul lui Al Gharafa, în tricoul naţionalei

Rezultate FCSB în amicale:

FCSB – CS Cornu 4-1
FCSB – CS Colțea 9-1
FCSB – FC Bruges 1-1
FCSB – Ajax 1-1
FCSB – PAOK Salonic 1-2

Lotul FCSB deplasat în Olanda:
Portari: Cristian Bălgrădean, Răzvan Ducan, Andrei Vlad;

Fundași: Junior Morais, Romario Benzar, Mihai Bălașa, Bogdan Planic, Marko Momcilovici, Daniel Toma;
Mijlocași: Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Daniel Benzar, Florin Tănase, Dennis Man, Antonio Jakolis, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Kamer Qaka, Mihai Pintilii, Olimpiu Moruțan, Filipe Teixeira;

Atacanți: Eddy Harlem Gnohere, Ianis Stoica, Cristian Dumitru

FCSB revine în ţară în cursul zilei de sâmbătă, urmând să pregătească apoi debutul în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano. pPrimul meci va avea loc în compania Astrei Giurgiu, urmând ca în etapa a doua să joace împotriva lui FC Dinamo Buureşti.