Sport

Video șocant cu Wesley Sneijder: beat și dansează pe o mașină. A fost nevoie de intervenţia poliției

29.06.2019 | 22:54
Video socant cu Wesley Sneijder beat si danseaza pe o masina A fost nevoie de interventia politiei

Cotidianul olandez Algeemen Dagblad a dat publicităţii un video absolut incredibil, avându-l protagonist pe fostul mare internaţional batav Wesley Sneijder, care însă nu şi-a încheiat cariera, actualmente fiind legitimat la clubul Al Gharafa din Qatar. Sunt imagini cu adevărat şocante cu un fotbalist care nu s-a prea remarcat în carieră prin ieşiri în decor.

Wesley Sneijder, protagonistul unui video incredibil. Ce a făcut pe o mașină în stare de ebrietate

Wesley Sneijder are acum 35 de ani, iar în cariera sa a îmbrăcat tricoul lui Ajax, Real Madrid, Inter şi Galatasaray, precum şi de 134 de ori al naţionalei Portocalei mecanice. Nu cu mult timp în urmă s-a despărţit de soţia sa, modelul Yolante Cabau şi apropiaţii spun că jucătorul a acuzat acest lucru, începând să cadă în patima lui Bachus.

Tocmai acest viciu l-a pus zilele trecute într-o postură cu care fanii săi nu fuseseră obișnuiți. Aflat în orașul său de baștină, Utrecht, Wesley Sneijder apare pe o filmare video, făcută seara, stând pe o mașină pe o stradă din centrul orașului. Sneijder încearcă mai întâi câteva mișcări de dans, după care lovește sistematic parbrizul cu piciorul.

A plătit pagubele proprietarului automobilului

Distracția i-a fost întreruptă de apariția poliției, care l-a obligat să coboare și să se legitmeze. Faptul că îl aveau în față pe unul dintre cunoscuții jucători ai Olandei nu a avut nici un efect asupra oamenilor legii. Problema este că mașina nu era a fotbalistului, el suindu-se pe un automobil la întâmplare, iar la examenul de verificare a alcoolemiei s-a văzut că Sneijder era afumat bine.

Jucătorul a plătit toate daunele proprietarului automobilului pe care s-a suit și de asemeni a primit o amendă destul de consistentă din partea poliției pentru tulburarea ordinii publice. Wesley Sneijder și-a recunoscut toate faptele și a cerut scuze public pentru abaterile comise.