Nico face haz de necaz: ”Ne băteau şi în 10!” Ce zice de West Ham

Daniel Niculae a recunoscut că Astra are a doua şansă la dubla cu englezii, dar are totuşi speranţe că echipa ar putea face pasul spre gtupe. Are ca argument ediţia precedentă a Europa League, cînd giurgiuvenii au eliminat pe West Ham.

”Din păcate, am avut parte de adversari foarte dificili. Aţi văzut că cei de la Copenhaga nu ne-au lăsat nici o şansă. Chiar dacă a fost 1-1 la noi, în retur ne-au dominat la toate capitolele. Ne băteau şi în 10 oameni, dacă era. Este o echipă care se va califica şi va ajunge departe în Champions League”, a spus Niculae.

”Să vedem ce se va întîmpla pe teren. Plecăm cu şansa a doua, dar dacă ţinem cont că anul trecut ne-am calificat, sîntem încrezători. Încă mai avem o şansă şi trebuie să profităm de ea”, a vorbit atacantul despre întîlnirea cu West Ham.

Niculae mai lasă de înţeles că Astra va avea de suferit din punct de vedere financiar dacă nu va ajunge în Europa League.

”Trebuie să învăţăm din dubla cu Copenhaga, să punem foarte multe lucruri la punct, pentru că nici campionatul nu l-am început foarte bine. Trebuie să demonstrăm că sîntem campioana României, pentru că dacă vom da cu piciorul şanselor, ne vom îndepărta de echipele fruntaşe din Liga 1.

În plus, dacă ne vom califica, va fi cu totul alt sezon pentru noi”, a mai spus Niculae.