Un club din Premier League e în doliu. Un simbol al echipei a decedat

Alex Bradescu   
în Galerie foto
27/12/2017, 14:40
Un club din Premier League e în doliu. Un simbol al echipei a decedat GALERIE FOTO

West Bromwich Albion a suferit o lovitură grea înainte de duelul cu Everton, care a avut loc în tradiţionala etapă de Boxing Day.  Nu e vorba de un jucător sau un oficial, ci de cineva poate chiar mai important pentru fani: mascota echipei. Richard Eades avea 42 de ani şi de aproape 20 de ani lucra la club, fiind “Albi”, sturzul cântător care e mascota celor de la WBA. 

Decesul mascotei a stârnit valuri de mesaje de compasiune pe canalele oficiale de comunicare ale clubului din Birmingham, atât de la fanii echipei cât şi de la rivali. În plus, oficialii clubului au trimis şi ei mesaje în care îşi exprimau regretul pentru dispariţia omului care devenise unul din simbolurile clubului englez. Click pe galerie foto pentru a-l vedea pe “Albi” în acţiune! 

West Browich Albion n-a reuşit să câştige pentru mascotă

Din păcate pentru fanii prezenţi la stadion, care au ţinut şi un moment de reculegere pentru mascotă, echipa din Birmingham nu a reuşit să câştige în onoarea acestuia meciul de campionat de Boxing Day cu Everton. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. 

“Albi” a încurajat de-a lungul “carierei” sale şi doi români. Este vorba de actualul selecţioner al tricolorilor, Cosmin Contra, care a evoluat acolo în sezonul 2005-2006, şi de Gabriel Tamaş, pe care l-a avut sub observaţie în perioada 2010-2013. 

Închide ×