Sport

West Ham își intră în formă înainte de meciul cu FCSB. „Ciocănarii”, prima victorie a sezonului. Video

Tragere la sorți cu noroc pentru West Ham. După ce a aflat că a picat cu FCSB în Grupa B din Conference League, echipa lui David Moyes a obținut primul succes din Premier League.
28.08.2022 | 18:05
West Ham isi intra in forma inainte de meciul cu FCSB Ciocanarii prima victorie a sezonului Video
West Ham își intră în formă înainte de meciul cu FCSB. „Ciocănarii”, prima victorie a sezonului. FOTO: Twitter West Ham
ADVERTISEMENT

FCSB trebuie să se teamă. West Ham își intră în formă înaintea confruntării din runda inaugurală a grupelor UEFA Europa Confernece League. După ce au aflat cu cine vor juca în a treia competiție europeană, „ciocănarii” au câștigat primul meci al sezonului.

West Ham United, prima victorie a sezonului. „Ciocănarii” își intră în formă pentru vizita celor de la FCSB

Echipa lui David Moyes a câștigat partida din etapa a 4-a din Premier League. West Ham s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Aston Villa. Singurul gol al meciului a fost marcat de Pablo Fornals, în minutul 74. În urma acestui rezultat, londonezii sunt pe locul 16, cu trei puncte.

ADVERTISEMENT

Înaintea jocului de pe Villa Park, „ciocănarii” aveau trei înfrângeri consecutive: 0-2 cu Manchester City, 0-1 cu Nottingham Forrest și 0-2 cu Brighton. Partida cu FCSB, de pe London Stadium, e programată joi, 8 septembrie, de la ora 22:00.

Până să primească vizita roș-albaștrilor, West Ham va mai juca două meciuri infernale în competiția internă. Miercuri, 31 august, pe stadionul Olimpic din Londra vine Tottenham, iar sâmbătă, 3 septembrie, „ciocănarii” vor juca pe Stamford Bridge, cu Chelsea.

ADVERTISEMENT

Nici FCSB nu are meciuri ușoare înaintea debutului în UEFA Europa Conference League. După meciul din această seară cu Hermannstadt, vicecampioana României va juca la Ovidiu, cu Farul Constanța, și acasă, cu CFR Cluj.

Românii, gata să ia cu asalt London Stadium

La meciul din prima etapă a Grupei B din Conference League, FCSB va fi susținută de peste 3000 de fani.

ADVERTISEMENT

Capacitatea stadionului Olimpic din Londra este de 62500, astfel că West Ham e obligată să le pună roș-albaștrilor la dispoziție minim 5% din numărul total de bilete scoase la vânzare.

Acest număr va fi atins, cel mai probabil, de susținătorii echipei lui Nicolae Dică, care sunt destul de numeroși și în Regatul Unit al Marii Britanii.

ADVERTISEMENT

Prețul unui tichet la confruntarea dintre West Ham United – FCSB este de 35 de lire sterline sterline, ceea ce înseamnă aproximativ 170 de lei.

  • 397,5 milioane de euro este cota de piață a lotului de fotbaliști pe care îl are West Ham United
ADVERTISEMENT