West Ham, sancţiuni dure pentru fanii turbulenţi! Ce au decis londonezii

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
14/03/2018, 15:20
West Ham, sancţiuni dure pentru fanii turbulenţi! Ce au decis londonezii

Meciul West Ham – Burnley 0-3 a adus scene incredibile pentru un meci de Premier League. Fanii londonezilor au intrat pe teren în timpul partidei, în timp ce în tribune, conducătorii clubului au fost atacaţi de o facţiune a galeriei.

La câteva zile după incidente, oficialii lui West Ham au anunţat că vor impune sancţiuni dure împotriva suporterilor care au produs tulburări, cei vinovaţi urmând să primească interdicţii pe viaţă de a intra pe stadion. Mai mult decât atât, cu ajutorul unei case de avocatură, conducătorii vor să-i dea în judecată pe fani.

West Ham, anunţ oficial după incidente

“West Ham arată toleranţă zero pentru astfel de incidente. Prioritatea numărul 1 a clubului este ca fanii echipei să se simtă în siguranţă atunci când vin la stadion. Ne vom adresa instanţei şi poliţiei pentru a-i prinde pe făptaşi”, au anunţat conducătorii clubului londonez.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×