Fotbal intern

EX-CEP-ŢI-O-NAL! West Ham-Astra 0-1. Şumi dă lovitura la Londra!

După 1-1 la Giurgiu, Astra a învins, în deplasare, pe West Ham şi s-a calificat în grupele Ligii Europa. Singurul gol al partidei a fost reuşit de Teixeira, în minutul 45. Lung Jr. a făcut...
26.08.2016 | 00:07
EXCEPTIONAL West HamAstra 01 Sumi da lovitura la Londra

După 1-1 la Giurgiu, Astra a învins, în deplasare, pe West Ham şi s-a calificat în grupele Ligii Europa. Singurul gol al partidei a fost reuşit de Teixeira, în minutul 45. Lung Jr. a făcut minuni în poartă, iar fluierul final al arbitrului l-a găsit cu ochii în lacrimi pe Şumudică. 

MIN. 90+6: S-a terminat partida.

MIN. 90+2: Byram primeşte cartonaşul galben.

MIN. 90+1: Antonio primeşte cartonaşul galben.

MIN. 90: Collins primeşte cartonaşul galben.

MIN. 89: Schimbare West Ham: intră Collins, iese Burke.

MIN. 88: Schimbare Astra: intră Florea, iese Lovin.

MIN. 87: Byram trimite cu capul puţin pe lîngă poartă.

Min. 79: Alibec şutează mult peste poartă de la marginea careului.

MIN. 77: Valencia şutează din lovitură liberă, Lung Jr. respinge în corner.

MIN. 75: Schimbare Astra: intră Stan, iese Ioniţă.

MIN. 73: Ocazie incredibilă pentru West Ham! Fletcher preia o minge în careu, şutează la poartă din cinci metri, dar Lung Jr. reuşeşte să respingă cu piciorul.

MIN. 72: Valencia trimite cu capul pe lîngă poartă.

MIN. 62: Reid trimite cu capul pe lîngă poartă.

MIN. 61: Schimbare West Ham: intră Fletcher, iese Calleri.

MIN. 60: Kouyate şutează de la marginea careului pe lîngă poartă.

MIN. 57: Schimbare Astra: intră Oros, iese Niculae.

MIN. 55: Calleri trimite periculos cu capul, Lung Jr. respinge cu un reflex incredibil.

MIN. 54: Morais primeşte cartonaşul galben.

MIN. 51: Ogbonna trimite cu capul, Lung Jr. reţine.

MIN. 46: Schimbare West Ham: intră Valencia, iese Nordtveit.

MIN. 46: A început repriza a doua.

MIN. 45+2: S-a terminat prima repriză.

MIN. 45: GOOOL ASTRA! Niculae pasează perfect pentru Teixeira, care pătrunde în careu şi marchează cu un şut plasat. 

MIN. 36: Aflat într-un duel cu Ogbonna, Alibec s-a prăbuşit pe teren şi a acuzat dureri mari la genunchiul cu probleme. Atacantul a ieşit în afara terenului pentru a primi îngrijiri medicale, după care a revenit pe gazon, şchiopătînd.

MIN. 32: Kouyate trimite o lovitură de cap din careu peste poarta lui Lung Jr..

MIN. 29: Teixeira execută o lovitură liberă de la marginea careului, însă apărarea lui West Ham respinge în ultima clipă.

MIN. 27: Reid îl faultează din spate pe Alibec şi arbitrul îi arată cartonaşul galben.

MIN. 15: Obiang şutează puternic de la marginea careului, Lung Jr. respinge de lîngă bară, în corner, cu un reflex de zile mari.

MIN. 10: Calleri ratează singur cu Lung Jr.. Portarul Astrei a reţinut şutul atacantului lui West Ham.

MIN. 1: A început partida.

WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. UPDATE 25.08.2016, ora 18:52 / 

VEZI LIVE VIDEO PARTIDA AICI

Echipele de start:

WEST HAM: Randolph – Byram, Reid, Ogbonna, Burke – Nordtveit – Tore, Obiang, Kouyate, Antonio – Calleri

Rezerve: Adrian, Valencia, Collins, Fletcher, Oxford, Browne, Diangana

ASTRA: Lung – Săpunaru, Fabricio, Geraldo, Morais – Ioniţă, Lovin, Seto, Teixeira – Alibec, Niculae

Rezerve: Gavrilaş, Răileanu, Florea, Moise, Oroş, Stan, Balaure

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. UPDATE 25.08.2016, ora 16:41 / În stagiunea trecută, Astra Giurgiu a fost la un pas de calificarea în grupele Ligii Europa. În playoff-ul cu Alkmaar, Astra s-a impus cu 3-2 în prima manşă şi mai avea doar 10 minute de rezistat în retur, la scorul de 0-0. Olandezii au învins în cele din urmă cu 2-0 şi au mers mai departe. 


WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. UPDATE 25.08.2016, ora 12 / Organizatorii meciului au anunţat că 57.000 de oameni sînt aşteptaţi la la stadion. Noua arenă a lui West Ham are o capacitate de 60.000 de locuri, însă din cauza unor lucrări, nu poate fi folosită la capacitate maximă. De specificat este faptul că 50.000 din cei 57.000 de oameni care vor fi la meciu sînt titulari de abonamente!


WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. UPDATE 25.08.2016, ora 10.00/ Partida retur dintre West Ham United si Astra, din play-off-ul Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă din Germania. Arbitru de centru a fost desemnat Manuel Grafe. Acesta va fi ajutat la cele două tuse de Mike Pickel si Holger Henschel.

Arbitru de rezerva va fi Harm Osmers. În tur, la Giurgiu, Astra şi West Ham au remizat, scor 1-1. Partida retur dintre West Ham şi Astra poate fi urmărită LIVE VIDEO, joi seară de la ora 21.45 pe FANATIK.RO

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. UPDATE 24.08.2016, ora 17:10. Slaven Bilic, antrenorul lui West Ham, a declarat că va alinia cea mai bună echipă posibilă în disputa cu Astra. 

“Am avut meci duminică, aşa că vom aştepta şi vom vedea cine voi juca joi. Vom alinia cea mai puternică formaţie posibilă, fiindcă pentru noi e un meci foarte important şi vrem să ne calificăm. Sîntem la un singur meci de faza grupelor şi nu ne gîndim la partida cu Manchester City şi la menajarea unor jucători. Va trebui însă să vedem cine va fi apt de joc. 

Nu am fost pe deplin mulţumiţi de evoluţia noastră în tur, dar cu toate acestea am obţinut un 1-1 în deplasare, iar dacă vrem să ne calificăm trebuie să o învingem pe Astra acasă. Trebuie să fim încrezători, iar eu mă aştept să cîştigăm”, a spus tehnicianul.


WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. UPDATE 24.08.2016, ora 12:00. Pînă la urmă, canalul Eurosport 1 va transmite meciul West Ham – Astra, din cadrul play-off-ului pentru accederea în grupele Ligii Europa. Partida se va disputa joi seara, începînd cu ora 21:45. Este o premieră pentru Eurosport să transmită un meci din cupele europene disputat de o echipă românească.

WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. UPDATE 24.08.2016. Există posibilitatea ca meciul de la Londra să nu fie televizat în România. Rămâi pe www.fanatik.ro pentru a afla cele mai noi informaţii despre West Ham – Astra. Meciul va avea loc joi seara, începînd cu ora 21:45.

WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. Astra nu s-a făcut de rîs cu West Ham, mai mult, a scos o remiză şiputea, spre final, chiar să dea lovitura. Săpunaru a greşit în prima repriză, cînd a făcut henţ în careu, iar ”ciocănarii” au deschis scorul din penalty. Partea a doua a jocului a fost echilibrată, dar finalul meciului a aparţinut Astrei, care a şi lovit, de altfel, prin Alibec, la primul meci jucat după accidentarea de la Euro.

MIN. 90+4: S-a încheiat partida!

WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. MIN. 83: GOOOOL ASTRA! Alibec egalează cu un şut din unghi, din interiorul careului. 

MIN. 62: Schimbare West Ham: intră Valencia, iese Caroll.

Min. 56: A ieşit Vangjeli, a a intrat Alibec.

Min. 50: Lovin a încercat o execuţie pretenţioasă, balobul a fost reţinut de portar.

Min. 46: A început reprtiza a doua!

MIN. 45+1: S-a terminat prima repriză.

WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. MIN. 45:  GOL WEST HAM! Noble transformă cu siguranţă lovitura de pedeapsă. 

MIN. 44: Săpunaru primeşte cartonaşul galben după ce comite un henţ în careu. Arbitrul a acordat penalty.

MIN. 42: Bryam primeşte cartonaşul galben.

MIN. 41: Calleri trimite o lovitură de cap, Lung Jr. respinge.

MIN. 32: Ioniţă şutează din lovitură liberă, portarul lui West Ham reţine.

MIN. 12: Antonio trimite o lovitură de cap, Teixeira respinge de pe linia porţii.

MIN. 10: Calleri trimite o lovitură de cap, Lung Jr, respinge în corner.

MIN. 1: A început partida,

WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. Astra: Lung – Vangjeli, Geraldo, Fabricio, Morais – Săpunaru, Lovin – Ioniţă, Seto, Teixeira – D. Niculae

WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. West Ham: Randolph – Byram, Oxford, Ogbonna, Burke – Tore, Noble, Obiang, Antonio – Calleri, Valencia

WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. Astra Giurgiu joacă joi, de la ora 21.15, manşa tur, împotriva celor de la West Ham, partidă din play-off-ul Europa League. Marius Şumudică nu va putea sta pe bancă din cauza faptului că este suspendat. Însă, tehnicianul este alături de elevii săi.

WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. “Am văzut doar ce înseamnă puterea Premier League în fotbalul internaţional. E clar că noi plecăm cu şansa a doua. Dar trebuie să arătăm agresivitate şi să ne dorim să părăsim terenul cu capul sus, să putem să ne privim în ochi la vestiar, după meci.

WEST HAM UNITED-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE PLAYOFF. Dacă vom avea o astfel de atitudine, atunci vom putea spera la mai mult. Noi ne vom bate pentru şansele noastre. Aş vorbi de cel realist. Vreau să avem speranţe pentru returul de la Londra. Adică să obţinem un rezultat pentru care să merite să luptăm în meciul secund. Şi vreau să le fac viaţa grea adversarilor!”, a spus Şumudică.

Echipele probabile:

Astra: S. Lung jr – Vangjeli, Săpunaru, Fabricio, J. Morais – Lovin, Takayuki – Boudjemaa, Teixeira, D. Florea – D. Niculae

West Ham: Randolph – Burke, Oxford, Ogbonna – Antonio, Noble, Kouyate, Byram – Tore, Calleri, Valencia